Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ SEZON 25 EYLÜL’DE BAŞLIYOR..

YENİ SEZON 25 EYLÜL’DE BAŞLIYOR..

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele edecek olan Kdz.Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi oynadığı son hazırlık maçını 4-0 kazandı.

BAL Liginde yeni sezona 25 Eylül Pazar günü Ankara deplasmanında oynayacağı Keçiören Bağlumspor karşılaşması ile başlayacak olan Kdz. Ereğli Belediyespor, hazırlık maçları serisini tamamladı.                                                                       Kocaalispor’un daveti üzerine Sakarya temsilcisinin sezon açılışına katılan eflatun beyazlılar, bu kapsamda oynanan karşılaşmayı 4-0 kazandı.

45.dakikada Furkan Çırakoğlu’nun gol perdesini araladığı karşılaşmada, eflatun beyazlıların diğer gollerini 55. dakikada Murat Turan, 67.dakikada Ahmet Olgun ve 90.dakikada Kubilay Civelek attı.

Kdz.Ereğli Belediyespor Antrenörü İsmail Yalçın, son hazırlık karşılaşması ve yeni sezona ilişkin yaptığı açıklamada, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu karşılaşma ile birlikte oynadığımız 7 hazırlık maçının her biri bizler için önemliydi. Bu maçlarda alınan sonuçların önemi yoktu ancak,  her birinde takım olma adına ciddi kazanımlar elde ettik. Hafta içinde deplasmanda oynayacağımız Bağlum maçına hazırlanacağız. Sezonun ilk maçları her zaman zordur. Deplasmandan puanla dönmek istiyoruz. ”dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo