Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YENİ MESİRE ALANI AÇILIYOR

YENİ MESİRE ALANI AÇILIYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, plajlar bölgesinde 13 bin metrekare alanın mesire alanı olarak halkın kullanımına açılacağını bildirdi.
Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Posbıyık; baÅŸkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri ve peyjaz mühendisleri ile birlikte 10’uncu kilometrede bulunan alanda incelemelerde bulundu.
Halkın yararlanabileceği yeni bir yaşam alanı olarak buranın düzenlenmesi talimatını veren Başkan Posbıyık, yapılan çalışmaları da yerinde takip etti. Mesire alanında olması gereken konular için ilgili daire müdürlerini görevlendiren Başkan Posbıyık, şunları kaydetti:
“YAZ AYINA YETÄ°ÅžTÄ°RMEYE ÇALIÅžIYORUZ”
“Erdemir Plajının ÅŸehir tarafına bakan bölgede eski kantarın olduÄŸu yerde geniÅŸ bir yerimiz var. Burada halkımızın mesire yeri olarak ve dinlenmesi için hizmetine açmak istiyoruz. Onun için bütün teknik ekibimizle birlikte buradayız. Buranın düzenlemesini yapıyoruz. Bu yaz halkımız burada rahat bir ÅŸekilde evinden çayını, yemeÄŸini getirmek suretiyle kurduÄŸumuz masalarda çoluk çocuÄŸuyla gayet iyi bir ÅŸekilde oturabilir, dinlenebilir, çayını, kahvesini içebilir. Gerekirse buraya kuracağımız büfeden çay isteyebilir, tost isteyebilir. Böyle bir hizmeti yetiÅŸtirmek için komple ekibimizle beraber buradayız. Yaz aylarında buranın çok ilgi göreceÄŸi kanaatindeyim. EreÄŸli halkımızı bu bölgede dinlenmeye davet ediyoruz.”
Posbıyık, daha sonra Kestaneci piknik alanında incelemelerde bulunarak yaz ayından önce eksikliklerin giderilmesi için ilgili daire müdürlerini görevlendirdi.

 

YENİ MESİRE ALANI AÇILIYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın2
hayran1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğli Sevdalısı

11 Mayıs 2019 - 01:35

Şehir merkezine canlılık getirmelisiniz. Hastaneye ve terminale yer gösterdiniz merkezi öldürdünüz. Yaptığınız hatayı telafi edici çözümleri de sizden bulmanızı bekliyor Ereğli.

Yorum Yazın

Canlı Radyo