Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞİFAYI ALAPLI’DA BULDU

ŞİFAYI ALAPLI’DA BULDU

Ä°ngiltere’de doktorların risk taşıdığı gerekçesiyle ameliyat etmediÄŸi gurbteçi Sevim Aydemir, Alapıl Devlet Hastanesinde baÅŸarılı bir operasyon geçirdi.

Aydemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ä°ngiltere’de rahatsızlanması üzerine gittiÄŸi hastanede rahim arkasında kist olduÄŸu teÅŸhisi konulduÄŸunu söyledi. 

AÄŸrıların artması nedeniyle kendisine ilaç verildiÄŸini anlatan Aydemir, "Ä°ngiltere’de doktorlar kiste ulaÅŸamayacakları gerekçesiyle ameliyatımı yapmadı. Baktık ki çözüm bulamıyoruz, eÅŸim Ä°stanbul’daki arkadaşını aradı ve Alaplı’ya geldik. Ahmet CoÅŸkan, hocamızın bize olan ilgisi, desteÄŸi ve verdiÄŸi moralle ameliyat oldum, saÄŸlığıma kavuÅŸtum. Kendisine çok teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.

Alaplı Devlet Hastanesi BaÅŸhekimi Ahmet CoÅŸkan da çiftle Türkiye’ye gelmeden önce telefonla yaptığı görüşmede sorunu tespit ettiÄŸini belirterek, “Bana orada yapılan müdahaleleri ve sonuçları söylediler. Gerçekten çok zor bir vakaydı. Biz tek tek önce bağırsakları ayırdık. Yapışıklıkları giderdik, apseyi boÅŸaldık, tüpleri aldık.  2 saat 15 dakika süren ameliyat teknik olarak zor ve riskliydi. BaÅŸarıyla operasyonu tamamladık" ifadesini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo