Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞLI KADIN OTOBÜSTEN DÜŞTÜ!..

YAŞLI KADIN OTOBÜSTEN DÜŞTÜ!..

EreÄŸli’de, halk otobüsünden ineceÄŸi sırada yere düşerek yaralanan yaÅŸlı kadın, aÄŸlayarak yardım istediÄŸi saÄŸlık çalışanından kendisini kurtarmasını istedi.

Devrim Bulvarı Kaymaklık hizmet binası önündeki hak otobüsü durağında meydana gelen kazada, ismi alınamayan bir kadın yaralandı. Yolculuğunu tamamlayarak ineceği durağa gelen yaşlı kadın, iddiaya göre, otobüsten inmek istediği sırada dengesini kaybederek yola düştü.

Düşen kadının yerde hareket edemediÄŸini gören vatandaÅŸlar durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. Çok geçmeden olay yerine ambulansla gelen çaÄŸlık çalışanları 60’lı yaÅŸlarda olduÄŸu sanılan yaÅŸlı kadına müdahale de bulundu.

Başının aÄŸrıdığını ve midesinin bulandığın belirten kadın, uzun süre gözyaşı döktü. SaÄŸlık ekibinden kendisini kurtarmalarını isteyen talihsiz kadın, “oÄŸlum, midem bulanıyor, beni kurtarın yahu. Başım da aÄŸrıyor. Dengemi kaybetmedim, araba yürüdü ben inerken. Bir ayağımı koymadan ’dur’ dedim, bağırdım ama araba yürüdü. Aynısını polise de söyleyeceÄŸim” dedi.

Sağlık çalışanlarının yaşlı kadına bulunduğu müdahale sırasında, takılan boyunluğun gevşeyerek ağlayan kadının ağzını kapattığını fark eden bir kişi, duruma engel oldu.

Çevredekilerin de yardımıyla ambulansa taşınan ismi alınamayan kadın, götürüldüğü EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo