Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAŞLI KADIN, O EVDEN ALINDI…

YAŞLI KADIN, O EVDEN ALINDI…

Bakıcısı iddiaları kabul etmedi


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde darp edildiği öne sürülen yaşlı kadın, huzurevine yerleştirildi.
Ereğli’de etki derin hissedilen olay ile ilgili gelişme yaşandı.

         -ÖNCESİ-  

Vücudunun pek çok yeri morarmış halde bulunan 83 yaşındaki kadının ‘darp edildi’ iddiası ile suç duyurusunda bulundu. Kendisine ‘vasi’ olarak belirlenen Sevil K’nın Kepez mahallesinde kiraladığı evde yaşamını sürdüren Ayşe Doğancı’nın (83) dövüldüğü iddiası ‘infial’ yarattı.
Adının gizli kalmasını isteyen kişi, acı içinde inleyen Doğancı’yı fark ettiğinde durumunu 112’ye bildirdiğini, yaralı kadının hastaneye kaldırıldığını, buradaki muayenesinde çoğunluğu yüz ve bacak kısımlarında olmak üzere daha pek çok yerinde de ‘morarma’ tespit edildiğini söyledi.
Tedavisi yapılan Ayşe Doğan, daha sonra yaşadığı aynı zamanda bakıcısı olduğu öne sürülen Sevil K’nin evine gönderildi.
Bunun üzerine ise durumu yakından takip eden kişi, Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü’ne giderek Ayşe Doğan’ın darp edildiğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu.
SES KAYDI VAR!
Öte yandan, şiddete maruz kaldığı iddia edilen kadına ait olduğu öne sürülen ses kaydına da ulaşıldı. Ses dosyasında ise konuşmakta güçlük çektiği anlaşılan Ayşe Doğancı’nın, ne olduğunu anlamak için kendisine soru soran kişiye, “beni dövdü”, “vurdu”, “yüzüme vurdu” dediği duyuldu. Ses kaydı ve çekilen bazı fotoğraflar, yapılan suç duyurusuna dahil edildi.
  
        -SONRASI-   

SOSYAL HİZMETLER” HAREKETE GEÇTİ!

Kepez mahallesi Mustafa Akay Sokak’ta adrese polis eşliğinde giden İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı bir ekip, yaşlı kadını koruma altına aldı. Ambulansa sedyede götürülen kadın, Karadeniz Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi’ne yerleştirildi.
Öte yandan, Ayşe Doğancı’yı darp ettiği öne sürülen vasisi ve aynı zamanda bakıcısı Sevil K., kendisine yüklenen ‘darp etti’ iddiasının doğru olmadığını söyledi.

YAŞADIKLARINI ANLATIYOR, KONUŞTUKLARI SES KAYDINA ALINIYOR. DİNLEMEK İÇİN AŞAĞIDA VERİLEN LİNKİ TIKLAYABİLİRSİNİZ...

https://www.youtube.com/watch?v=9Q9xDZ0wHes

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

kızgın8
üzgün7
gülücük5
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo