Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAYIS AYI ATÖLYE PROGRAMI BELLİ OLDU

MAYIS AYI ATÖLYE PROGRAMI BELLİ OLDU

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Mayıs ayı atölye programı açıklandı.


Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Mayıs ayı atölye programı açıklandı.

Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi Koordinatörü Melih Tanrıkulu, Mayıs ayı içerisinde Cumartesi günleri atölye çalışmalarına devam edeceklerini açıkladı.

Oyuncak Müzesi Atölye çalışmalarına katılmak isteyen veliler 0372 310 01 44 numaralı telefondan ön kayıt yaptırabilirler.
 

Program ÅŸu ÅŸekilde:

1.      04 MAYIS  KALETEPE'DE TARÄ°HE YOLCULUK ( ARKEOLOJÄ° ATÖLYESÄ° ) ARKEOLOG  DR. GÃœZÄ°N BÄ°LÄ°R ( DÃœZCE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° SU ALTI ARAÅžTIRMA MERKEZÄ°  )  Ä°LKOKUL ÖĞRENCÄ°LERÄ°NE YÖNELÄ°K  SAAT : 10.30 - 12.30  EBEVEYN – ÇOCUK

Bu atölyede öğrenciler ve aileleri  hem ÅŸehirlerindeki kültürel mirasları tanımış olacak hem de uygulamalı çalışmalara katılarak kazı, kültürel miras objeleri ve tarihsel bilgi edinecektirler.

2.    11 MAYIS ( JEOLOJÄ°K MÄ°RASLARA YOLCULUK ATÖLYESÄ°  ) PROF.DR YEŞİM BÃœYÃœKMERİÇ - ANDEZÄ°T LAV SUTUNLARI - YUMURTA KAYALAR - KÄ°REÇLÄ°K ROTASI )  SAAT: 10.30 - 14.00 - YAÅž: EBEVEYN - ÇOCUK ( Ä°LKOKUL - ORTAOKUL )

Bu atölyemizde öğrenciler ve aileleri jeolojik mirasları yakından görüp, gözlemleme şansı bulacak ve jeolojik mirasların hangi döneme ve nasıl kalıntılar oldukları konusunda bilgi sahibi olacaklardır.

3.            18 MAYIS  ( ATATÃœRK KONULU HÄ°KAYE ANLATIMI ATÖLYESÄ° ) ATATÃœRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ Ä°ÅžBÄ°RLİĞİ Ä°LE  ADD BAÅžKANI TURGAY ERDOÄžAN  1.GRUP YAÅž 6-7  SAAT 14.00 – 14.50  / 2.GRUP  YAÅž 8- 9 / SAAT : 15.00 –  15.50

Bu atölyede Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk konulu hikayelerin anlatılacağı ve cumhuriyet bilinci ve Atatürk sevgisinin ön planda olacağı eğlenip , öğrenecekleri keyifli bir atölye olacaktır.

4.    25 MAYIS  SAÄžLIKLI FÄ°T ATIÅžTIRMALIKLAR ATÖLYESÄ° - CUMARTESÄ° - SAAT : 11.00 - 12.15            ( DÄ°YETÄ°SYEN SÄ°MGE ÇAYGEÇ ) YAÅž : 8- 11 

Bu  atölyede çocuklar saÄŸlıklı atıştırmalıklar ile ilgili bir sunum izleyecekler ardından uygulamalı bir çalışma ile saÄŸlıklı fit atıştırmalık yapmayı ve hayatlarında ve çevrelerindekilerle bu atölye çıktılarını paylaÅŸma fırsatı bulacaklardır.

5.     25 MAYIS  ‘’ HÃœRRÄ°YETE DOÄžRU ‘’  DRAMA ATÖLYESÄ° – CUMARTESÄ°  SAAT  :14.30 – 16.00  OÄžUZHAN Ä°PEK – SINIF ÖĞRETMENÄ°

Orhan Veli’nin Hürriyete DoÄŸru adlı ÅŸiirinden uyarlanan, drama yöntem ve tekniklerinin kullanıldığı, müzede özgürlük yolculuÄŸu için keyifli bir atölye deneyimine bekleriz.

6.    26 MAYIS EBEVENYLER İÇİN ''ÇOCUKLARDA SAÄžLIKLI SINIRLAR '' ATÖLYESÄ°             PSÄ°KOLOG RUMEYSA ÅžEN YAMAN ( PAZAR GÃœNÃœ ) SAAT : 14.00-16.00

Sınırlar çocuğun neyi yapması gerektiğini veya neyi yapmaması gerektiğini öğrenmesini sağlayan temel bir kavram olarak önümüze çıkar. Sınırlar çocuğun güvende ve yeterli hissetmesine yararken kendinden emin adımlarla hayata atılmasını sağlar. Yeni nesil ebeveynlikte ise çocuklarımıza nasıl sınır ve kural koyacağımız büyük bir soru işareti. Ödülsüz cezasız rüşvetsiz ve tehditsiz çocugun duygularının ve ihtiyaclarının görüldüğü bir ebeveynlikte sağlıklı sınırlar koymak mümkünç Bu atölyede bir çocuğun psikososyal gelişimine ve yaşına uygun sınırlar ve kurallar nasıl oluşturulur günlük hayatta zorlandığımız konularla ele alarak konuşacağız.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo