Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YARALILARDAN BİRİ, ZİFİRİ KARANLIKTA 2 KİLOMETRE YÜRÜDÜ!!!

YARALILARDAN BİRİ, ZİFİRİ KARANLIKTA 2 KİLOMETRE YÜRÜDÜ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Alaplı Belediyesi Ä°tfaiye Erleri, ihbar üzerine çıktıkları güzergahta nerede olduklarını bilmedikleri uçuruma devrilen aracı, dedektif gibi iz sürerek buldu. Tedavi olmayı istemeyen araç içinde sıkışan yaralıyı ikna etme çabası da yine itfaiyeye düştü…
Edinile bilgiye göre, sahur vakti sürücüsünün ismi alınamayan 67 LG 247 araç, Gümeli beldesi Bölüklü mevkiside sürüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.
Araçta bulunan iki kişiden Hüseyin Yurdusever, kendi imkanları ile çıktığı araçtan yaklaşık 2 kilometre yürüdü.
O sırada oradan geçen bir sürücünün fark ettiÄŸi yaralı adamın ÅŸoka girdiÄŸi, kendisini bulan sürücüye ‘kaza yaptık, bir kiÅŸi daha var’ dediÄŸi öğrenildi.
Bunun üzerine kazanın ihbarını alan Alaplı Belediyesi Ä°tfaiye ekibi,  kendilerini verilen tahmini adrese hareket etti. Ekipler, arama faaliyeti baÅŸlattığı zifiri karanlıkta adeta detektif gibi iz sürerek yolda lastik islerine rastladı. Ä°zleri takip eden itfaiye çalışanları, metrelerce yüksekten aÄŸaçlık alana savrulan aracı dakikalar sonra buldu.

DEDEKTÄ°FMİŞÇESÄ°NE ÇALIÅžTILAR, PSÄ°KOLOG GÄ°BÄ° UÄžRAÅžTILAR…
Araç içinde sıkışan ismi henüz alınamayan sürücüyü çıkartmak için yoÄŸun çaba sarf eden itfaiye çalışanları, bu kez de sedyeye yatmayı istemeyen yaralıyı ikna etmek için mücadele verdi. Uzun uÄŸraÅŸlar sonra ikna edilen yaralı ambulansa taşındı. EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan her iki yaralının saÄŸlık durumlarının iyi olduÄŸu kaydedildi.
Jandarma ise olayla ilgili inceleme başlattı.

‘KAHRAMANLARI’ KUTLADI
Öte yandan, Alaplı Belediyesi Ä°tfaiye Müdürü Sinan TaÅŸkın, sosyal medya platformu Facebook’da yaptığı duyuruda, arama ve kurtarma faaliyeti yürüten çalışanları tebrik ederek ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Sahur vaktinde Alaplı belediyesi itfaiye müdürlüğü ekiplerinden Gümeli Bölüklüde uçuruma uçan araca erken müdahale mucize kurtuluÅŸ. Rabbime hamd olsun, aslan yüreklilerin ellerine saÄŸlık iyi ki varsınız kahramanlar.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo