Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’DE HALK İFTARI

EREĞLİ’DE HALK İFTARI

Karadeniz Ereğli’de kurulan açık hava iftar sofrasına katılan yüzlerce kişi, birlikte oruç açtı.


Ä°lçe belediyesinin her Ramazan ayında kurduÄŸu iftar sofları geleneÄŸi sürdü. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ä°nönü Parkı’nda gerçekleÅŸen iftar yemeÄŸinde, ezanın okunmasını ÅŸehit aileleri yanı sıra yaklaşık 500 kiÅŸi ile birlikte bekledi.
Ezanın okunması beklendiÄŸi sırada Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. EÅŸi Sevim Uysal ile beraber ziyaretçileri tek tek masalarında ziyaret eden BaÅŸkan Uysal, Ramazan ayını tebrik etti. Uysal, gazetecilere ise ÅŸunları söyledi:
YETÄ°MLERÄ°… YOKSULLARI…
“Kudüs davasında Filistin halkının yanında olmaya devam edeceÄŸiz. Ramazan ayı paylaÅŸma, dayanışma, birlik beraberlik, kardeÅŸliÄŸin, sevginin ve saygının doruÄŸa ulaÅŸtığı mübarek bir aydır. Birbirimizi kırmayalım, üzmeyelim. Yetimleri, yoksulları hatırlayalım. Rabbim bizleri birlik beraberlik içinde nice Ramazan ayları ve Ramazan Bayramına da ulaÅŸtırsın. Ramazan boyunca iftarlarımız, katılımlarınızla daha bereketli olacak.”
Uysal ayrıca, ÅŸehit ailelerine hitaben konuÅŸmasında, sahil kesiminde yapılacak olan sosyal hizmet binasının ihaleye çıktığını ve Kurban Bayramı’nda da faaliyete geçeceÄŸini söyledi.
KATILIM
İftar yemeğine İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz ve Garnizon Komutanı Vekili Dnz. Pd Albay Deniz Türker, Kdz. Ereğli Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdüven, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile yakınlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

 

 

EREĞLİ’DE HALK İFTARI

Karadeniz Ereğli’de kurulan açık hava iftar sofrasına katılan yüzlerce kişi, birlikte oruç açtı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo