13 o C Kdz. Ereğli

YAPSA YAPSA, ZATEN İKİSİ YAPARDI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Ekonomi 5 yıl 2 ay 22 gün 15 saat 35 dakika önce 4984

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de ikisi de genç iş insanı Özlem ve Timur Şen çifti, ilki başararak ilçeye dev tesis kazandırdı.
Alınan bilgiye göre, evli çiftin “TİMS” adı ile kurduğu organizasyon şirketi, 15 yılı aşkın süredir ilçede faaliyet sunuyor. Dönemsel olarak sayısı değişse de yaklaşık 30 kişiye istihdam sağlayan Şen çifti, benzerine ancak büyük şehirlerde rastlanan üst düzey organizasyon hizmetini Karadeniz Ereğli ile tanıştırmaları ile biliniyor.
İNSANIMIZI, BÜYÜK ŞEHRE
MAHKUM ETMEKTEN KURTARMAK İSTEDİK
Evli çift, son olarak yaptıkları dev yatırım ile organizasyon faaliyetini bir başka seviyeye taşıdı. Kırmacı mahallesinde yaklaşık iki dönüm arsa üzerinde atıl durumda duran eski fabrikayı restore ettiren çift, “TİMS Fabrika” adını verdiği yeni mekanda hizmet vermeye başlayacak.
TİMS’in kurucusu Timur Şen, Ereğli FM’e açıklamasında, ilçede bazı kesimin özellikle düğünlerini yapmak için büyük şehirleri tercih ettiklerini belirterek şöyle dedi:
“Bugüne kadar, ilçemizde olmayanı buraya getirdik. Büyüdükçe hizmet ağımızı genişlettik, insanımıza önemli ölçüde istihdam kanalı olduk. Eşim Özlem ile birlikte tek bir amacımız vardı, o da Karadeniz Ereğli’nin en iyisini hak ettiğiydi. İnsanımızın İstanbul, Antalya, İzmir ve diğer büyük illerde yaşayanlardan hiçbir eksiği yoktu. Öyle ise ‘neden en iyisi Ereğli’de yoktu’ diyerek hareket ettik.
Bugünse TİMS Fabrika’yı hizmete sunmaktan dolayı gururluyuz. İnsanımızı, büyük şehre mahkum etmekten kurtarmak istedik. Emin olunsun ki organizasyonun en kapsamlısı Ereğli’de olacak. Fabrikamız oturma düzeninde 750 kişiliktir. Düğün, konser, özel tanıtım günleri, mezuniyet, yemek işi bizim işimizdir.”
Şen ayrıca, önümüzdeki birkaç gün içinde üst düzey katılım ile tanıtımı yapılacak Fabrika’nın kapsamı hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenlerin 0 372 323 0 532 numaralı telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi.

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 17 saat 48 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 19 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 13 saat 5 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 12 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
4 gün 10 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 6 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
17 saat 22 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 15 saat 1 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
2 gün 11 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 16 saat 8 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !