Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yapılandırmada Son Ödeme Tarihi 31 Temmuz

Yapılandırmada Son Ödeme Tarihi 31 Temmuz

Vergi borcunu yapılandırmada son ödeme tarihi 31 Temmuz


Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki 6736 ve 7020 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların taksit ödeme süresinin 31 Temmuz 2017 Pazartesi günü sona erdiği bildirildi.

Adana Vergi Dairesi’nden yapılan açıklamada, 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3. taksit ödeme süresi, 7020 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 1. (peÅŸin tercihlerde tamamı) taksit ödeme süresinin 31 Temmuz 2017 tarihinde sona erdiÄŸi belirtilerek, kanunun getirmiÅŸ olduÄŸu imkanlardan yararlanılabilmesi için kanun kapsamında yapılandırılan borçların taksit ödeme süresi içinde tam olarak ödenmesinin önem taşıdığı kaydedildi.

Gelir Ä°daresi BaÅŸkanlığı tarafından, daha etkin ve kaliteli hizmet sunulması, vergi dairelerinde oluÅŸabilecek yoÄŸunluÄŸun azaltılabilmesi bakımından borçlarını ödeyecek mükelleflere kredi kartıyla ödeme imkanı, borçları vergi dairelerine ve anlaÅŸmalı bankalara ödeyebilecekleri gibi "gib.gov.tr" adresinde internet vergi dairesinden kredi kartıyla da ödeme imkanı sunulduÄŸu belirtildi. 

Ä°HA

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo