Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HİZMETLERİ BİRBİR ANLATTI!..

HÄ°ZMETLERÄ° BÄ°RBÄ°R ANLATTI!..

Kdz. EreÄŸli  Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ÅŸehrin genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Uysal, devam eden bazı belediye çalışmalarını yerinde gösterdiği basın mensuplarına yaptığı açıklamada, başkanlık görevine seçildiği 16 aylık sürede birçok yatırım ve hizmetin gerçekleştiğini vurguladı.

 

* KEPEZ ÅžANTÄ°YE ALANI

Potbaşı mevkiinde bulunan, Fen Ä°ÅŸleri, Su ve Kanalizasyon ile UlaÅŸtırma Müdürlüğü’nün kullandığı ÅŸantiye alanını, Belen Sanayi Sitesi yanında bulunan bu alana taşıyoruz. Yeni ÅŸantiye binamız toplam 13 bin metrekare üzerine kuruldu. Bu bölge de, Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan, kazı ve dolgu yöntemiyle yaklaşık bin metreküplük hafriyat ve 3 bin metreküplük taÅŸ duvar çalışması ve, alanında bulunan 4 prefabrik yapı tamamlandı. Taşınma iÅŸlemini yılsonuna kadar gerçekleÅŸtirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca yeni ÅŸantiyeye taşınılması ile boÅŸalacak potbaşı’ndaki alan üzerine de yeni proje geliÅŸtiriyoruz.

 

* BELEN SANAYÄ° Ä°TFAÄ°YE Ä°STASYON BÄ°NASI

Kepez, Ören, Belen, SoÄŸanlı, Ömerli bölgeleri ile köylerde meydana gelebilecek Yangın, kaza, deprem, boÄŸulma olayları vb. olayları müdahale süresinin kısaltılması için Belen sanayi mevkiine yapımı baÅŸlanan itfaiye binası son aÅŸamaya geldi. 3 Ä°tfaiye aracı kapasiteli olan Belen itfaiye istasyon binamızın yapım çalışmaları tamamlandı. Kışla potbaşı mevkiinde bulunan itfaiye binası boÅŸaltılarak yeni yapılan yere taşınacak. Ayrıca Kışla’da bir süre önce açtığımız ana itfaiye binamızda hizmete devam ediyor.

 

TERMÄ°NAL

Terminali % 40 seviyesinde teslim almıştık. Terminal bitti ve tarafımıza teslim işlemi gerçekleşti. Peronların ve yazıhanelerinin ihaleleri yapılıyor. Hastane kavşak yapım işi nedeniyle buradaki yoğunluğu dikkate alarak hizmete giriş tarihi ile ilgili karar vereceğiz.

 

* KIÅžLA SPOR TESÄ°SLERÄ°

Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Kulübümüzün tesislerini baÅŸtan aÅŸağıya yeniliyor. Tesislerde bulunan ve zemin deÄŸiÅŸimi zorunlu hale gelen iki ayrı kapalı sahayı, gerektiÄŸinde 2600 metrekare alan üzerinde tam saha, gerektiÄŸinde ise 1300 metrekare üzerinde aynı anda iki müsabaka oynanacak ÅŸekilde açık saha olarak getirdik. 1 hafta içinde hizmete girecek. Kulüp önceki yönetimden kaba inÅŸaat halinde devraldığımız yemekhane üzerindeki yeri de, aynı anda 25 sporcunun kalıp her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceÄŸi mekâna dönüştürdü. Tesisin aynı anda konaklama kapasitesi 65’e çıktı.

 

 

* ELMATEPE YAN YOL ÇALIŞMASI

Karayollarınca yapılan ve tamamlanan Gülüç- Devrek Yol Ayrımı ve DevrekYol Ayrımı - Kepez yolu üzerinde yan yol çalışmaları yaptık. Elmatepe giriÅŸinden baÅŸladığımız yan yol çalışmalarımız Kepez’de de büyük ölçüde tamamlandı. Yolun teslimi ile birlikte gereken düzenleme

Çalışmalarını da yapacağız.

 

* HATİP SOKAK SU HATTI ÇALIŞMALARI

Hatip Sokakta su hattı çalışmasına başladık . Bizler geçen yıldan bu yana Akarca, Bağlık, Kışla,Hamzafakıllı,Müftü,Kepez Kavaklık,Bölücek Orhanlar ve Süleymanlar mahalleri gibi bir çok mahallede toplam 25 bin metre uzunluğunda yağmurlama ve Kanalizasyon hattını değiştirdik. Bu rakam yıl sonuna kadar 40 bin metre olacak. Bugüne kadar 18 bin metre içme ve kullanma suyu hattı değişti, bu rakam yıl sonuna kadar 25 bin metre olacak.

 

 

* UN PAZARI YAYA DÃœZENLEME VE YENÄ° PARK ALANI

Un Pazar’ında yayalaÅŸtırma projesinde sona geldik. Yaya kaldırımlarını geniÅŸleterek parkların önüne geçtik. Eski PTT binasının olduÄŸu alanda baÅŸladığımız park alanı çalışmasında sona geldik.Ayrıca Japon Pazarı istikametindeki çalışmamızda önümüzdeki günlerde baÅŸlayacak.

 

 

* KÖSEAĞZI YOLU

 

* Bu yıl 20 bin ton asfalt dökmeyi planladık ancak bu rakam yeni ilaveler ile 23-25 bin tonu bulacak.. Hamzafakıhlı ( OSB) yol güzergâhı bitti. KöseaÄŸzı yolunu asfaltladık. Bu yol sadece KöseaÄŸzı plajına ulaşımı kolaylaÅŸtırmadı. EreÄŸli - Kandilli ulaşımı için alternatif bir yol oldu ve EreÄŸli-Kandilli yolu 5 Km kısaldı. Sadece 1 KM’lik asfalt olarak bakmamak lazım buradaki çalışmaya , burada yol geniÅŸlemesi önemliydi. Ayrıca yola giriÅŸte de gördüğünüz gibi taÅŸ duvar çalışması da yapıldı. Ayrıca EreÄŸli –Kandilli yolu üzerinde eski çöp alanının alt kısmında yol geniÅŸletme çalışmalarımız sürüyor.Yine aynı güzergahta dar köprüyü geniÅŸletiyoruz. Program dahilindeki asfalt çalışmalarımız sürecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo