Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Yalçın: ‘Güçlü TSO Güçlü Ereğli’

Yalçın: ‘Güçlü TSO Güçlü EreÄŸli’

Yalçın: ‘Güçlü TSO Güçlü EreÄŸli’


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Sertan Yalçın 15 Nisan 2018 tarihinde yapılacak seçimler öncesi EreÄŸli Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (OSB) sanayicileri gezerek destek istedi. 
Organ seçimlerine ’Güçlü TSO Güçlü EreÄŸli’ olarak hazırlanan Yalçın, BaÅŸkan Yardımcıları Abdülkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile birlikte OSB’de faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Ziyaretler sonrası açıklamada bulunun ÅŸunları kaydetti:
“Gün boyu ekip arkadaÅŸlarımızla birlikte firma ziyaretleri yaptık. Yönetim dönemimizde gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz ve yapmayı planladığımız projelerimiz, detayları ile anlattık. Karşılıklı görüş alışveriÅŸinde bulunduk. OSB’deki firma temsilcileri de bizlerde çok memnun olduk. Gördük ki; EreÄŸli OSB, Güçlü TSO Güçlü EreÄŸli ekibinden yana. Benzer saha ziyaretlerine ben ve arkadaÅŸlarım dün olduÄŸu gibi, bugün ve yarın da devam edeceÄŸiz. Bize destek olan, bizi çıktığımız bu hizmet yolunda ÅŸevklendiren iÅŸ dünyamızın deÄŸerli temsilcilerine teÅŸekkür ederiz.” 
’Yatılı Teknik Lise’
Yalçın ve ekibi ziyaret kapsamında OBAL Alüminyum, OVESE Mühendislik, ERW-TECH, ERMAKSAN, KAYA Metalürji, Yahyaoğlu Döküm, TEKNOPLENT, Us Mühendislik, Tat Metal, Çınar Boru firmalarına gitti.
OSB’ye planlanan yatırımlar olan ’Teknopark’, ara elaman açığını giderecek iÅŸ garantili ’Yatılı Teknik Lise’ ve ’Kapsamlı Sosyal Tesisler’ gibi yatırımlar anlatıldı. Firma temsilcilerinden 15 Nisan’da yapılması planlanan TSO Organ Seçimlerinde destek istendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo