Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAKINDA AÇILIYOR!.

YAKINDA AÇILIYOR!.

SaÄŸlık Bakanlığınca gebelik ve bebek bakımına iliÅŸkin detaylı bilgilerin anlatılacağı "Anne ve Bebek TV", 2 Mayıs’ta internetten yayın yapmaya baÅŸlayacak.

Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürü Ömer Tontuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, anne adaylarının "Anne ve Bebek TV" aracılığıyla gebelik ve bebek bakımına ilişkin tüm sorularına cevap bulabileceğini belirterek "Anne ve Bebek TV, gebelik ve erken bebeklik döneminde annelerin tüm beklentilerini karşılayacak" dedi.

Bin 600 video hazırlandı

"Anne ve Bebek TV" için gebelik ve bebek bakımıyla ilgili bin 600 video hazırlandığını anlatan Tontuş, şöyle devam etti:

"Televizyonda ’gebelik süreci’, ’gebelikte beslenme’, ’gebelik egzersizleri’, ’gebe mutfağı’, ’normal doÄŸumun avantajları’, ’baba olmak’ ÅŸeklinde kategoriler yer alıyor. Gaz çıkarmadan tutun, patik giydirmeye, alt deÄŸiÅŸtirmeye kadar bütün bilgiler burada yer alıyor. Gebelik ve erken bebeklik dönemine odaklanmış bu ÅŸekilde hazırlanmış bir proje dünyada baÅŸka bir ülkede yok."

4 aydır test yayını yapılan "Anne ve Bebek TV"nin uzun süren çalışmaların ardından yayına hazır hale geldiğini ifade eden Tontuş, "Tüm testlerimiz tamamlandı. Annelerimiz ve anne adaylarımız, 24 saat merak ettikleri tüm soruları sorabilecekler. En güvenilir ve doğru kaynaktan merak ettikleri tüm sorulara cevap bulabilecekler." dedi.

Babalara da hitap edecek

Anne ve Bebek TV’nin sadece anne adayları ya da annelere deÄŸil, babalara da hitap edeceÄŸini aktaran TontuÅŸ, "Baba Olmak" adlı bölümde babaların merak ettikleri tüm soruların cevaplarını bulacaklarını vurguladı.

"Anne ve Bebek TV", 2 Mayıs’ta, SaÄŸlık Bakanlığının anne ve babaları eÄŸitici ve bilgilendirici görsel içeriÄŸe sahip internet portalı "www.annevebebek.gov.tr" üzerinden yayın hayatına baÅŸlayacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo