Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAKALANDI BIRAKILDI... YİNE YAPTI...

YAKALANDI BIRAKILDI... YÄ°NE YAPTI...

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta, kısa süre önce aynı gün soyduÄŸu iÅŸyerlerinden 3’üncüsünde suçüstü yakalandıktan sonra cezai ehliyeti olmadığı için serbest bırakılan kiÅŸi, dün yine iÅŸbaşındaydı. Hırsızlık sanlısı, bir marketten aldıklarını baÅŸka bir markete taşıdı.
Edinilen bilgiye göre, Eşref B. 5 gün önce 3 iş yerinde hırsızlık olayını gerçekleştirirken suçüstü yakalandı, gözaltına alındı. Ancak yapılan incelemede cezai ehliyeti olmadığı belirlenen şahıs serbest bırakıldı. Aynı kişi dün de Tepebaşı ve Yeşil Mahallelerinde bulunan 2 markete girdi.
YeÅŸil Mahallede bulunan dükkanın önünde bulunana içecek dolabı ve dükkanın camını kırarak içeri girmeye çalışan EÅŸref B, bunda baÅŸarılı olamayınca dışarıda duran son kullanma tarihi geçmiÅŸ ürünleri çalarak Tepebaşı Mahallesi’ndeki baÅŸka bir markete götürdü.
Burada sürgülü kapıyı açıp içeri giren Eşref B, bir miktar para çaldığı öğrenildi.
Hırsızlık olaylarının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. Sabah saatlerinde iş yerlerini açan market sahipleri ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çok geçmeden gerçek ortaya çıktı.

"Yetkililerden yardım istiyorum" 
Ä°ÅŸ yerinden hırsızlık yapılan Semran Kalaycı ise çalınan ürünlerin son kullanma tarihi geçtiÄŸi için iadesinin yapılacağını söyledi. YaÅŸadığı durum karşısında ÅŸaÅŸkın olduÄŸunu gazetecilere anlatan Kalaycı, şöyle dedi:
“Ãœzgünüm böyle topluma zarar veren kiÅŸi ya da kiÅŸilerin acilen yapılması gereken neyse yapılmasını istiyorum. Zorla kazandığımız emeÄŸi gasp etmek günahtır. Her ÅŸeyden önce zarar, ziyan dolabı kırmış, camı kırmış, iade olan ürünlerimiz vardı onları alıp baÅŸka markete götürmüş. Daha önce bu ÅŸahıs birkaç dükkana girmiÅŸ ve akli dengesi bozukmuÅŸ yetkililerin bu konuya bir çözüm getirmesini istiyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo