Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAĞMUR OKUR SAHNE ALDI !

YAÄžMUR OKUR SAHNE ALDI !

Kdz. EreÄŸli Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor.


Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Pazar akşamı Düren Park sahil sahnesinde bölgenin divası Yağmur Okur, Ereğli halkına unutulmaz bir konser verdi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı konseri Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, kızı Tuba, oğlu Tuğberk ve torunları Duhan ve Tuva ile birlikte izledi.

3 saate yakın sahnede kalan yerli diva YaÄŸmur Okur, güçlü sesi ve yorumuyla mükemmel bir sahne performansı ortaya koydu, fırtına estirdi. EreÄŸli halkı adeta Sevgi, Barış, Dostluk Festivali’ni tattı. Yerli divaya klavyede Ferit Sönmez, Klarnette Engin Keman, Ritimde Ömer Keman ve BaÄŸlamada Furkan Yavi eÅŸlik etti. Konserin sonuna doÄŸru YaÄŸmur Okur eÅŸi klarnet ustası Rıdvan Sarı’yla düet yaptı.

BAÅžKAN POSBIYIK: YAÄžMUR OKUR BÄ°ZÄ°M KIZIMIZ

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, muhteşem konser için Yağmur Okur ve ekibini kutlayarak şunları söyledi:

“Bize tasarruf tedbirleri dediler, konserlerimizi iptal ettiler ama biz yine durmuyoruz. Her gün bir eylem içerisindeyiz. Sadece sanatçılarla deÄŸil aynı zamanda doÄŸa yürüyüşleri, müze gezileri, tarihi yerler gezileri yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde sürprizlerimiz de olacak. Sizlerinde bu etkinlikleri böyle kalabalık bir ortamda takip etmenizden inanın ben ve ekiplerimiz son derece mutlu oluyoruz. Bu akÅŸam özellikle YaÄŸmur kızımızı çıkardık. O EreÄŸli’nin sevgilisi, kızı, bizim kızımız. Onun en çok sevdiÄŸim tarafı hanımefendi oluÅŸu ve duruÅŸuyla, samimiyetiyle hani derler ya -adam gibi adam- diye, YaÄŸmur da -kadın gibi kadın-. Kendisini seviyoruz. EreÄŸli’de çok sevilen bir sanatçı. Sadece sanatçılığıyla deÄŸil, duruÅŸuyla, sevecenliÄŸiyle seviliyor. Bu kadar hareketten sonra hala enerjik oluÅŸuna ÅŸaşırıyorum. Fıngır fıngır yerinde duramıyor. Kendisini çok severiz, eskiden beri samimiyetimiz var. Festivalde bu yıl sahne alacaktı ama tasarruf tedbirleri nedeniyle iptal ettik. Bu akÅŸam YaÄŸmur’u sizlerle buluÅŸturduk. Hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduÄŸumu belirtiyor ve YaÄŸmur ve tüm ekibi kutluyorum.”

Kadın Gücü Kooperatifi BaÅŸkanı Neriman Posbıyık da; “Güzel bir yaz akÅŸamında YaÄŸmur’la birlikte böyle bir kalabalığı gördüm ve çok mutlu oldum. Gerçekten YaÄŸmur, mütevaziliÄŸiyle, sevecenliÄŸiyle EreÄŸli’ye ve EreÄŸli dışına taÅŸan sevgisi var. Bu akÅŸam sizlerle birlikte sevgili yaÄŸmuru dinlemekten çok mutluyum. Her zaman kadınların yanında olduÄŸumu defalarca tekrarlıyorum. Elimden geldiÄŸince kadınlarımızla birlikte onların ihtiyaçları doÄŸrultusunda destek olmaya çalışıyorum. Bu anlamda YaÄŸmur’un da bana destekleri her zaman olmuÅŸtur. Çok teÅŸekkür ediyorum. Bu harika konser için de teÅŸekkür ediyorum” dedi.

YAÄžMUR OKUR SAHNE ALDI !

Kdz. EreÄŸli Belediyesi yaz etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Dilara yazmaz

26 Temmuz 2024 - 15:49

İğrenç bir ses kötüü

musatafa düz

24 Temmuz 2024 - 10:21

muhteÅŸem ses bu mu !!!

Yorum Yazın

Canlı Radyo