Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

YABANCI HEYETİ AĞIRLADILAR

YABANCI HEYETİ AĞIRLADILAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu (UAMİF) eğitimleri kapsamında Türkiye’ye gelen Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu heyeti ile bir araya geldiği bildirildi.
Sendikanın, www.turkmetalkdzeregli.org.tr internet sitesinde yer alan habere göre Ercan, Ereğli’ye gelen 27 kişiden oluşan UAMİF Heyetine, sendika ve sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ercan, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) gezi ve incelemelerine katıldığı fabrika içi gezi ve ziyaretlerinde yardımcı olurken, konuklara çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. Ukrayna Dağ Maden ve Metalürji İşçileri Sendikası üyeleri de, gösterdiği ilgiden dolayı Ercan’a teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, beraberinde sendika şube yöneticileri ile birlikte konuklarla, Erdemir İş Yeri Baş Temsilcilik Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YÖNETİMİ TOPLADI
Diğer yandan Türk Metal Şube yönetimi Aralık Ayı Olağan yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Aynı sitede yer alan haberde, sendika binasında gerçekleştirilen toplantıda, sendika, üyeler ve iş yerlerine ilişkin gündemdeki konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Erdemir ile Türk Metal arasında sürdürülen 27. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde gelinen noktanın da masaya yatırıldığı toplantıda, 17 Aralık’ta yapılacak olan 5. Oturum öncesi değerlendirme yapıldı.

Tür Metal Şube Başkanı Ercan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Türk Metal’in, Türkiye ve Avrupa’da gerek işçi hakları, gerekse emekçilerin sosyal yaşamlarına yönelik çalışmalarıyla örnek sendika konumunda bulunduğunu hatırlatarak, Erdemir ile sürdürülen görüşmelerde de üyelerinin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde koruyacaklarını ifade etti.

Toplantıda, Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Turgay Kavak ile Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay yer aldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo