Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YA SATIYOR, YA KİRALIYOR; BELEDİYENİN ELİNDEN GİDİYOR!

YA SATIYOR, YA KÄ°RALIYOR; BELEDÄ°YENÄ°N ELÄ°NDEN GÄ°DÄ°YOR!

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı


Karadeniz EreÄŸli’de “kavga etmeye gelmiyorum. GeçmiÅŸteki hatalarımdan ders aldım” diyerek 31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimini kazanan Halil Posbıyık’ın; halkın ucuza çay içtiÄŸi sosyal alan ile ücretsiz spor yapılan tesisi ‘kiralama” yolu ile özelleÅŸtirmek istediÄŸi öne sürüldü.


Karadeniz EreÄŸli Belediye Meclisi Ekim Ayı OlaÄŸan Toplantısı 2 Ekim ÇarÅŸamba günü gerçekleÅŸtirilecek. YurttaÅŸlar adına önemli kararların alınacağı Meclis’te, önceki dönem belediye yönetimince halkın kullanımına açılarak 1 liraya çay içilebilen Çilek Kafe yanı sıra yine önceki dönem tarafından ilçeye kazandırılan Erdemir Ofis mevkisindeki Belediye Spor Parkı'nın özelleÅŸtirilmesi gündeme gelecek. Ä°ki tesisin “belediye elinden çıkartılarak” 10 yıllığına kiraya verilmesi de görüşülecek.

MECLİS GÜNDEMİNDE Kİ MADDELER ŞÖYLE

1. Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

2. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

3. 2020-2024 dönemi Belediyemizin Stratejik Planının görüşülmesi.

4. Karadeniz Ereğli Belediyesi Servis Aracı Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

5. İlçenin Müftü Mahallesi 2445 ada, 3 parselde trafo alanı yapılmasına ait imar plan tadilat talebinin görüşülmesi.

6. Ödenek aktarması yapılmasının görüşülmesi.

7. Belediyemiz 2019 mali yılı Gelir Tarifesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

8. Belediyemiz Müdürlüklerinin Görev ve Çalışma Yönetmeliklerinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

9. Memur kadrolarında derece ve unvan değişikliği yapılmasının görüşülmesi.

10. Belediyemiz ile Kdz. Ereğli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü arasında imzalanacak protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

11. Belediyemiz ile Soğanlıyörük Köy Tüzel kişiliği arasında imzalanacak protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

12. Belediyemizce 300 adet personel servis aracı ihalesi yapılmasının görüşülmesi.

13. Belediyemizin Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA), Tanıtma Fonu, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Batı Karadeniz Kalkınma BirliÄŸi (BAKAB) ve Tarihi Kentler BirliÄŸi’ne sunacağı projeler için Belediye BaÅŸkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

14. İlçenin Müftü Mahallesi Atatürk Bulvarında Belediyemize ait büfe, tuvalet ve spor tesisi alanının 10 yıllığına kiraya verilmesinin görüşülmesi.

15. Ä°lçenin Göktepe Mahallesi 2378 ada 8 parsel’de kayıtlı taşınmazın mezarlık alanı olarak Belediyemize ÅŸartlı bağış yapılmasının görüşülmesi.

16. İlçenin Kışla Mahallesi 982 ada 6 parselde kayıtlı mülkiyeti Belediyemize ait 25 adet dükkan satışının görüşülmesi.

17. Ä°lçenin Orhanlar Mahallesi Atatürk Bulvarı No:29/1’de kayıtlı Belediyemize ait taşınmazın (Çilek Kafe) 10 yıllığına kiraya verilmesinin görüşülmesi.

18. İlçenin muhtelif yerlerinde bulunan billboard reklam tabelalarının 10 yıllığına kiraya verilmesinin görüşülmesi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın21
şaşkın8
gülücük7
hayran7
üzgün7
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Recep Ali

02 Ekim 2019 - 14:57

Satmayan varmı?

Ebrar Kirazlı

01 Ekim 2019 - 21:42

BU NEDEMEK OLUYOR. HER ŞEY GİDİYOR. BİZ SPOR TESİSLERİNE ÜCRETLEMİ GIRİCEZ ANLAMINA GELIYOR.BU Bİ HAKSIZLIK HEM BELEDIYE TESİSİ HEMDE ÜCRET, EĞER BÖYLE BİŞEY YAPILIYORSA BU BÜYÜK BİR HAKSIZLIK. ZATEN KDZ EREĞLİ SOSYAL ANLAMDA DÜŞÜK. SAYENİZDE DAHA DA DÜŞECEĞİZ...

Aynur AkbaÅŸ

01 Ekim 2019 - 21:11

Yazıklar olsun..ne demek gerek..bu resmen Ereğli'den öç almak..rnBoşuna dememiş Atalarımız gelen gideni aratır..Ülkeyi yönetenler canına okudu sizde Ereğli nin canına okuyun rahat edin.. Yazıklar olsun..makamına kadar gittik bizi kovmaktan beter eden belediye başkanı..resmen Alikıran baş kesen işte..ötesi yok..

Bugra ozturk

01 Ekim 2019 - 00:58

Elimlerim yerinden kopsaydida sana oy atmasaydim resmen katliyam yapiyorsun resmen nerde ekmegi kovalayan insanlar hemen orayi karistirma pesindesin okumak isteyen cocuklarin kıtap kalemi bile kesmeye calistin bu belediye 3.5 canta kalemle baticaksa yok olsun gitsin magaralarda piyano caldircagina millet derti ilgilen baskan ne sozler ne valetler verildi son sene gotur goturebildigini amaaa çok af aldin bu halk sen oldugunde seni saygi ile degil nefretle anacak chp aslaaaaa daha aslaaa kendin gibi meclis uyelerinde ne sozler verildi hicbirzie hakkimiz helal etmiyoruz bu 5 senede gecer

Yorum Yazın

Canlı Radyo