Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VİZYONA BU HAFTA 5 FİLM GİRECEK

VÄ°ZYONA BU HAFTA 5 FÄ°LM GÄ°RECEK

Türkiye sinemalarında bu hafta 2’si yerli 5 film vizyona girecek. Yüksel Aksu’nun yönettiÄŸi, Cem Yılmaz’ın baÅŸrolünde yer aldığı "Ä°ftarlık Gazoz" izleyiciyle buluÅŸacak.

YönetmeliÄŸini ve senaristliÄŸini Yüksel Aksu’nun yaptığı, baÅŸrollerinde Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Ãœmmü Putgül, Okan Avcı ve Yılmaz Bayraktar’ın yer aldığı "Ä°ftarlık Gazoz" izleyiciyle buluÅŸacak.

1970’lerin Türkiye’sinde Ege’nin bir kasabasında geçen film, okulu tatile giren ve yaz tatilini boÅŸ geçirmek istemeyen bir çocuÄŸun, ramazan ayının baÅŸlarında, Cem Yılmaz’ın canlandırdığı "Gazozcu Ustası Cibar Kemal"in yanında çalışmaya baÅŸlamasını ve sonrasında yaÅŸanan traji-komik olayları konu alıyor.

"Her Åžey AÅŸktan"

Hande DoÄŸandemir, Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer, Hakan Meriçliler ve Öznur Serçeler’in oynadığı filmin yönetmenliÄŸini Andaç HaznedaroÄŸlu yaptı. Romantik komedi türündeki film, hayatının aÅŸkı Ä°lker tarafından evlilik hazırlığındayken aldatılan Pelin’in serüvenini anlatıyor.

"Spotlight"

BaÅŸrollerinde Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams gibi oyuncuların yer aldığı "Spotlight", Boston Globe’un Pulitzer ödülü kazanan araÅŸtırmacı gazeteci ekibi "Spotlight"ın gerçek hikayesini konu alıyor.

"Zor Saatler"

Craig Gillespie’nin yönettiÄŸi, gerçek bir hikayeden uyarlanan "Zor saatler" filmi, Ä°ngiltere’nin doÄŸu kıyılarını kasıp kavuran ve yoluna çıkan tüm gemileri altüst eden fırtınanın iki tankeri parçalamasını ve kuvvetli fırtınaya karşı hayat mücadelesi veren 30 mürettebatı kurtarma operasyonunu ele alıyor.

"Yalan Labirenti"

Alexander Fehling, Andre Szymanski, Friederike Becht ile Johannes Krisch’in oynadığı filmin yönetmenliÄŸini Giulio Ricciarelli üstlendi. "Yabancı Dilde En Ä°yi Film" dalında Almanya’nın Oscar adayı seçilen film, Hitler sonrası döneme ışık tutuyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo