Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, ENGELLİLERLE PİKNİKTE BULUŞTU

UYSAL, ENGELLÄ°LERLE PÄ°KNÄ°KTE BULUÅžTU

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Karadeniz EreÄŸli’de yapılan Engelliler ÅženliÄŸi kapsamında engelliler, Belediye Plaj Tesislerinde hem piknik yaptı hem de gönüllerince eÄŸlendi.

Kdz. EreÄŸli Kaymakamlığı ve Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin ortak organize ettiÄŸi ÅŸenliklerin piknik bölümünde ise folklor gösterileri, oyun ÅŸenlikleri, Engelli Mehteran Takımı gösterisi ve ÅŸiir, resim ve çeÅŸitli spor müsabakalarında dereceye girenlere ödül töreni yer aldı.

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ile tüm engelli ailelerini ve çocuklarıyla tek tek ilgilendiÄŸi ÅŸenliklerde, engelli olimpiyatlarının ilçede yapılması için çabalarının süreceÄŸini belirterek, engellilere yapılan pozitif ayrımcılığın süreceÄŸini söyledi.

Başkan Uysal, pikniğe katılan tüm engelli ailelerine ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinin yönetici ve eğitmenlerine de Ereğli halkı adına teşekkür ederek, ilçenin engellilerin evlerindeki gibi daha rahat yaşam alanı olması için çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Engellilerin düşüncelerini ve projelerini mektup yazarak kendileri ile paylaşmalarını isteyen Başkan Uysal, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için belediye olarak ilçedeki engelleri bir bir ortadan kaldıracaklarını ifade etti.

Kdz. EreÄŸli Belediye Spor Oturarak Voleybol Takımı’nın iki kez ülke ÅŸampiyonu olduÄŸunu hatırlatan ve bunun azmin zaferi olduÄŸunu vurgulayan BaÅŸkan Uysal, sinema, tiyatro, havuz gibi ÅŸehre yapılacak her projede engellilerin düşünüleceÄŸini belirtti.  

Öte yandan resim, ÅŸiir, basketbol, voleybol, halat çekme çuval yarışı gibi spor oyunlarında derece girenlerin ödülleri, Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu, BaÅŸkan Uysal ve eÅŸi, BaÅŸkan Yardımcıları, Belediye Meclis Ãœyeleri, Daire Müdürleri tarafından öğrencilere verilirken, günün anlam ve önemine iliÅŸkin hatıra fotoÄŸrafı çektirildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo