Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VETERAN TURNUVASI BAŞLADI!..

VETERAN TURNUVASI BAÅžLADI!..

Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamındaki Veteranlar Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu.

Beyçayır Stadı’nın ev sahipliÄŸinde Fenerbahçe, Maltepe, Zonguldakspor, EreÄŸli Åžovmenler ve EreÄŸli Master katımlarının katılımı ile gerçekleÅŸen Veteranlar Turnuvasının ilk gününde iki maç oynandı.

Turnuvanın ilk gün maçlarını, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz. Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner, Ertuğrul Sağlam gibi çok sayıda tanınmış sima ve taraftarlar izledi.

FENERBAHÇE VETERAN: 4 EREĞLİ ŞOVMENLER: 1

Turnuvanın açılışında protokol ve Fenerbahçe takımları 10 dakikalık bir gösteri maçı yaparken, günün ilk maçında Ereğli Şovmenler ile Fenerbahçe veteran karşı karşıya geldi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın da Fenerbahçe forması giydiÄŸi ve bir asist yapıp bir de gol attığı karşılaÅŸmayı Fenerbahçe Veteran 4-1 kazandı. Fenerbahçe Veteran Takımında, Saffet AkbaÅŸ, Hasan Özdemir,Nejat Barut,Metin Makaracı,Tayfun Seren,Mustafa Erten,Furkan Şükürcü,Alper Piliç gibi isimler forma giydi.

 EREÄžLÄ° MASTER: 1 ZONGULDAK VETERAN: 0

Turnuvanın ilk gününü Maltepe (Bay) geçerken günün ikinci maçında Ereğli Master ile Zonguldak Veteran karşı karşıya geldi. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maçı tek golle Ereğli Master kazandı.

UYSAL’DAN TEÅžEKKÃœR KONUÅžMASI 

Turnuvanın açılış seremonisinde bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şenlikler kapsamında düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek başarı diledi.

ERTUÄžRUL SAÄžLAM EREÄžLÄ°’DE

Futbol hayatına EreÄŸli’de baÅŸlayan ve kariyerine birçok baÅŸarıyı sığdıran, Bursaspor’u ÅŸampiyon yaparak Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran ErtuÄŸrul SaÄŸlam’da Veteran Turnuvasının onur konuÄŸu oldu.

Maç öncesi Başkan Uysal ve Fenerbahçe Veteran Takımı oyuncuları ile bir süre sohbet eden Sağlam, hayranlarının da isteğini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

ÅžAMPÄ°YONLUK KUPASI EREÄžLÄ°’DE

3. Ligde Play –off ÅŸampiyonu olarak 2.lige yükselen Zonguldak Kömürspor’un ÅŸampiyonluk kupası da EreÄŸli’deydi.

Zonguldak Veteran takımının karşılaşması öncesi Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Zonguldak Kömürspor Antrenörü Şenol Demir kupa ile sahaya gelerek seyircileri selamladı.

Kupa takdimi büyük alkış alırken, protokol ve Fenerbahçe Veteran Takımı kupa ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Turnuvaya Cumartesi günü 17.30 ve 18.30 da oynanacak iki karşılaÅŸma ile devam edilecek. Turnuvanın finali Pazar günü saat 18.00’de oynanacak. Turnuva final maçının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo