Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞENLİKLER BAŞLADI!..

ÅžENLÄ°KLER BAÅžLADI!..

Karadeniz EreÄŸli’de 27-28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilen Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri baÅŸladı.  

Åženliklerin açılışı, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Ãœyeleri, Belediye Daire Müdürleri ve Basın mensuplarının katıldığı YaÅŸlılar ve Gençler Evi’ndeki kahvaltı ile yapıldı.

Şenliğin açılış konuşmasını yapan Başkan Uysal, bu yılki çilek şenliklerinde konserlerin ve müzikli eğlencelerin terör olayları nedeniyle iptal edildiğini vurgulayarak, bu şenliklerde kültürel ve sanatsal etkinliklerin ön plana çıkartılacağını belirtti.

BaÅŸkan Uysal daha sonra Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Hasan DoÄŸan ve Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte Abdi Ä°pekçi Sergi Salonu’nda Kamil Koralp’in hazırladığı gemi maketleri sergisinin açılışını yaptı.

Alemdar Gemisi önünde düzenlenen El Sanatları Sergisinin de açılışını yapan protokol, özellikle çatal bıçaklardan oluÅŸan insan figürlerini inceledi. Sergiye Bursa’dan katılan Devlet Sanatçısı Yılmaz Emen BaÅŸkan Uysal’a Bursa’yı simgeleyen Kılıç Kalkan figürlü plaket hediye etti.  

Protokol ayrıca, sahil ÅŸeridinde yer alan EreÄŸli Belediyesi ve Halk EÄŸitim Merkezi iÅŸbirliÄŸi ile gerçekleÅŸen 35 ayrı kursta yapılan eserlerin sergilendiÄŸi 35 çadırın açılışını yaptı. 

ÅžENLÄ°KLER BAÅžLADI!..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo