Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VELİ VE ÖĞRENCİLER İSYANDA !

VELİ  VE ÖĞRENCİLER İSYANDA !

Ereğli`de sancılı başlayan eğitim sürecindeki sıkıntılar devam ediyor.


Karadeniz EreÄŸli’de depreme dayanıksız olduÄŸu gerekçesiyle okulları boÅŸaltılan öğrenciler ve ailelerinin maÄŸduriyetleri devam ediyor.

Taşımalı eğitim kapsamına alınacağı söylenen öğrenciler okullarına gidip gelmekte zorlanırken henüz bir çözüm üretilmemesi velileri çileden çıkartıyor.
 

 Veliler, okulların açılmasının üzerinden bir ay geçmesine raÄŸmen öğrenci servisi ihalelerini henüz bitirememesi karşısında tepkilerini dile getirdiler.
Veliler, “Öğrenciler için servis ihalelerinin bir aydır gerçekleÅŸtirilememesi sebebiyle maÄŸdur bırakıldık. Özel aracı olanlar özel aracı ile olmayanlar ise velilerin ricası ile bir aylığına Çilek Halk Otobüsleri ile tıklım tıklım okullara ulaşım saÄŸlıyor.

Bir ay geçmesine raÄŸmen öğrenci servislerinin henüz ayarlanmadı. Malum önümüz kış. YaÅŸadığımız bu sorun havaların soÄŸuması ve yağışların artmasıyla birlikte katlanarak büyüyecek. Günümüzün büyük kısmı yollarda geçiyor. Çocuklarımız çok yoruluyor. Derslerine adapte olmakta zorlanıyor” diyerek yetkililere seslendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın6
gülücük2
hayran1
şaşkın1
üzgün1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
UÄŸur 67

13 Ekim 2022 - 19:51

Yetkililer uyuyomu ne olacak öğrencinin halı milliegitim uyuma bir an önce çözüm uret

Yorum Yazın

Canlı Radyo