UÇAK ENKAZI BULUNDU !

Ereğli açıklarında Uçak enkazı bulundu. Enkazı balıkçılar karaya çıkardı.
Ereğli'den avlanmak için denize açılan Balıkçı Gırgır’ının ağına dalgıçlar için denize atılan hurda uçak parçaları takıldı.
Olay Düzce’nin Akçakoca ilçesinin yaklaşık 14 mil açıklarında meydana geldi. İddiaya göre Trabzon ilinden Palamut avlamak için Ereğli’ye gelen Akgün Balıkçılık 3 balıkçı Gırgır’ı, Düzce’nin Akçakoca ilçesi 14 mil açıklarında ağ attı.
Kısa süre sonra ağı çeken tekne tayfası, ağda balık yerine uçak enkazı ile karşılaştı. Yapılan araştırmada ise uçağın 2009 yılında Su Altı sporları tutkunları için parçalara ayrılan C-47 tipi askeri uçak olduğu öğrenildi. Uçak enkazı ile birlikte Ereğli Bozahane limanına gelen GIRGIR teknesinin tayfası, ağlardaki uçak parçalarını temizlemeye başladı.
Balıkçı Gırgır teknesi yetkilisi Atilla Gümrükçü, Düzce’nin Akçakoca ilçesinin 14 mil açıklarında Palamut için ağ attıklarını, ancak ağlarına su altı sporlarında dalgıçlar için kullanılmak üzere batırılan uçak enkazının takıldığını ve masraflarının yaklaşık olarak 4-5 milyon civarında olduğunu söyledi.





Halkın ahııı
12 Ekim 2022 - 01:49
Valla ereğlide çikan balığı Ereğli halkı yiyemedi..kamyon kamyon şehir dışına giden balıkları gören ahali çok ah etti...Ankara bizden çikan balığı bizden ucuz yedi...biyerden çikacakti...yinede Allah yardımcınız olsun diyelim...
Mazlummm Ahi
11 Ekim 2022 - 22:48
Ohh oldu. Kocaman tekne palamut dolu kamyonlara yüklenirken biz paramızla taze balık istediğimizde balik yok demesini biliyordunuz. Ağa öyle allah yok eder. Sen ne büyüsük Allah'm
İzzet çelik
12 Ekim 2022 - 23:55
Şu piyasada sigarayla aynı olan kocaman palamut 30 TL iken milletimiz halaa pahalı derse elbette dışarıya gider hakketti bizim insanımız balıktan anlamıyor