Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Vatandaşlar ve Sürücüler tepkili!.

Vatandaşlar ve Sürücüler tepkili!.

Kdz. EreÄŸli ilçesinde duraklarda Cep olmaması kazalara davetiye çıkartıyor. Kdz.EreÄŸli Ä°lçesinde Cevizler (Carrefour )kavÅŸağı ile Shell Petrol arasından bulunan duraklarda cep olmaması kazalara davetiye çıkartıyor. Biran önce önlem alınmaması durumunda bu güzergâhlarda ölümlü kazaların meydana geleceÄŸini belirten sürücüler ve vatandaÅŸlar yetkilileri uyardı. Haber merkezimizi arayarak konu ile ilgili ÅŸikâyetlerini dile getiren vatandaÅŸlar yetkililerin bu güzergâhlarda önlem almasını istediler. Daha önce Cep’lerin yapılacağı konusunda sözler verildiÄŸi sadece Kepez bölgesinde  1-2 duraÄŸa yapıldığını ifade eden vatandaÅŸlar , “Cevizler KavÅŸağı (Carrefour)’nın olduÄŸu alandan Shell Petrolün bulunduÄŸu alana kadar Halk otobüslerinin yolcu indirip, bindirmek için girebileceÄŸi bir cep yok, bizlerde vatandaÅŸlar olarak yol kenarındaki kaldırımlarda otobüsleri bekliyoruz, Bazı Halk otobüsü sürücüleri  zorunlu olarak trafik akışının durmaması için yolcu almadan geçiyor duraklardan, onlarda haklı trafiÄŸin yoÄŸun olduÄŸu zamanlarda durdukları için, zaman,zaman bazı sürücüler ile tartıştıklarına ÅŸahit oluyoruz, küfürler ediliyor halk otobüsü sürücülerine, tabi burada bizlerde sıkıntı yaşıyoruz, trafik aksamasın diye halk otobüsü sürücüleri otobüse binerken hızlı hareket etmemizi istiyorlar, bu otobüslere binen yaÅŸlılar nasıl hızlı hareket etsin”diyerek tepkilerini dile getirdiler.

SÃœRÃœCÃœLER, BÃœYÃœK SIKINTI YAÅžIYORUZ

Zaman, zaman bazı araç sürücüleri ile tartışma yaÅŸadıklarını doÄŸrulayan sürücüler ’de  “Bizler duraklarda Cep olmadığı için yolcularımızı indirip, bindirirken yol kenarında duruyoruz, buda trafiÄŸin zaman zaman aksamasına neden oluyor, Bu bizim suçumuz deÄŸil ki, bizler yolcumuzu almayıp yolda mı bırakalım, Bu da bu yolda sıkça kazaların yaÅŸanmasına sebep oluyor, bizler yolcu indirme bindirme konusunda trafikte sıkıntılar yaşıyoruz, Bu güzergâhlara acilen cep yapılması gerekli aksi takdirde ölümlü kazalar yaÅŸanabilir” diye konuÅŸtular.

CEP’LERE SÄ°VÄ°L ARAÇLAR PARK EDÄ°YOR

Öte yandan Ä°stanbul yol ayrımından çarşı istikametine geliÅŸ gidiÅŸlerde bulunan Cep’lere ise Sivil araçların park ettiÄŸini ve bu yüzden de burada sıkıntılar yaÅŸadıklarını  ifade eden sürücüler," Bu güzergâhlarda da hem geliÅŸ hem de gidiÅŸ yönünde halk otobüslerinin haricinde tüm sürücüler araçlarını park edip gidiyor, buralarda da çok sıkıntılar yaşıyoruz, bu güzergâhlar çok yoÄŸun olduÄŸu için 20 saniye bile duraÄŸa girmeden yolcu aldığımızda hemen trafikte sıkışıklık meydana geliyor. Bu da diÄŸer araç sürücüleri ile tartışmamıza  neden oluyor, bu konuda yetkililerimiz önlem alırsa iyi olur "

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo