Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Utku’da tanıtım günleri yoğun katılımla başladı

Utku’da tanıtım günleri yoğun katılımla başladı

Kdz.Ereğli İlçesinde  Özel Utku Koleji Eğitim kurumları tarafından geleneksel hale getirilen, Utku Koleji Tanıtım günleri  heyecanı başladı.8 Nisan Cumartesi günü başlayan  ve 9 Nisan Pazar günü ’de devam edecek   olan tanıtım günleri etkinliği ilk günden yoğun ilgi gördü.

Kdz.Ereğli İlçesinde kurulduğu 1986 yılından bu yana,’ Bir Öğretmenler Kuruluşudur’ sloganıyla  İlçede Eğitim-Öğretim  alanında başarılı çalışmalara imza atan Özel Utku Koleji  Eğitim Kurumları tanıtım günleri  yoğun katılımla başladı. Tanıtım günleri etkinlikleri kapsamında çocuklarının gelecekte Eğitim-Öğretim göreceği okulları gezme fırsatı bulan veliler Özellikle Utku Eğitim Kurumlarının bu yıl faaliyete geçirdiği Orçun Çataklı Sosyal Tesislerine hayran kalırken, görevli öğretmenlerce kendilerine bilgiler verildi.

Utku Koleji Ortaokulu Müdür yardımcısı Yasin Topal gazetecilere yaptığı açıklamada, Tanıtım günleri etkinliğinin yoğun katılımla başladığını söyledi. Utku Koleji Geleneksel tanıtım günleri kapsamında Ereylin AVM’yede  stant kurularak vatandaşlara bilgi verildiğini ifade eden Topal,”Bu standımızda Sanal gerçeklik gözlüğümüzle Ereylin AVM’de gezen halkımız İlkokulu, Ortaokulu sanal gerçeklik gözlüğü ile kurumun içindeymiş gibi bilgi edinebiliyor, Aynı zamanda stanttaki görevlilerimiz eğer arzu ederlerse, AVM’nin önünde hazırda bulunan servislerimizle birlikte halkımızı Utku Koleji Eğitim kurumlarına hemen getirebiliyorlar”  dedi.

YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Utku Koleji tanıtım Günleri’nin 8 Nisan Cumartesi itibariyle başladığını, 9 Nisan Pazar günü ’de devam edeceğini belirten Topal şöyle konuştu; ”Gerçek tanıtımımızın öncesinde yani 7 Nisan Cuma günü Ereylin AVM’de sanal gerçeklik gözlüklerimizle birlikte tanıtımlarımızı başlatmıştık, Orada da çok yoğun ilgi oldu. Tanıtımlarımıza gelen velilerimiz okul idaresinden bilgi alarak öğretmenlerimiz eşliğinde, hem utku koleji etkinlik merkezimizi ilk ve ortaokuldaki sınıflarımızı projelerimizi, sanal gerçeklik gözlüğümüzü ve o alanlarımızı ziyaret ettikten sonra, Sosyal tesislerimize geçiyorlar. Sosyal tesislerde havuz teras katında ilkokul ve sanal gerçeklikle alakalı birçok değişik alanda masalarımız var ve bu masalarımızda görevli öğretmenlerimiz var, onlardan süreçlere dair bilgiler alıyorlar. Yine aynı şekilde sosyal tesisler konferans salonunda, TEOG sınavı olsun, yabancı dil İngilizce, Almanca dahil bilgiler olsun, lise eğitimine dair, akademik, sosyal bütün süreçlerle ilgili kurulmuş masalarımızda görevli öğretmenlerimiz kendilerine bununla ilgili bilgileri aktarıyorlar. Aynı zamanda sosyal tesislerde hâlihazırda devam eden Uluslararası festival çalışmalarımız devam ediyor, Yine spor salonumuzda ciddi anlamda çalışmamız söz konusu, şu anda daha tanıtımlarımızı yeni başlamasına rağmen ilk yarım saatte yoğun ilgi var, biz bütün Ereğli halkına Utku Koleji Eğitim kurumları olarak çok teşekkür ediyoruz “dedi.

(Ereğli FM Haber Merkezi )

Utku’da tanıtım günleri yoğun katılımla başladı

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo