Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Vatandaşlar şaşkınlık yaşadı

Vatandaşlar şaşkınlık yaşadı

Zonguldak'ta önceki gün kuvvetli yağış sebebiyle meydana gelen selin getirdiÄŸi odun parçaları ve çöpler Filyos sahiline vurdu. Plaja gelen vatandaÅŸlar, manzara karşısında ÅŸaÅŸkınlık yaÅŸadı. 
Kuvvetli yağış sonrası yüksek kesimlerde meydana gelen sel ile Filyos beldesinde odun parçalarının yanı sıra fındık, çöp gibi malzemeler denize döküldü. Sahile vuran çöpler ise görenleri ÅŸaÅŸkına çevirdi. Almanya'dan gelen gurbetçi Mustafa Telli, gördüğü manzara karşısında ÅŸaÅŸkınlığını dile getirerek, "tatilimi memleketimde geçirmek istedim, Akdeniz gibi yerleri tercih etmedim. Fakat gördüğüm manzara karşısında biraz tuhaf olduk. Hiç böyle bir beklentimiz yoktu. Ne diyeceÄŸimi bilemedim ve bu manzarada hiç hoÅŸ deÄŸil. Biran önce bu sorunu yetkililerin çözüme kavuÅŸturması gerekiyor" dedi. 
Denizden çıkan fındıkları topladığını söyleyen HaÅŸim KocaaÄŸa ise "selden sonra aşırı rüzgar ve dalga olması sebebiyle çalı çırpı, aÄŸaç ne varsa denize dökülmüş. Deniz de kabul etmediÄŸi için sahile attı. Denize girdiÄŸimiz sahilimiz, oturduÄŸumuz yer dolayısıyla kirlendi. İçler acısı hale gelmeden Filyos Belediyesi ÅŸuan temizlemeye baÅŸladı. Bugün tatil için denize geldim. Bu manzara karşısında karşılaÅŸtım. Bir bayana yaklaşıp ne yaptığını sordum. Fındık topladığını söyledi. Ä°nanamadım. Baktım ki hakikaten sahilde fındık var. Denizdeki dalgayla gelmiÅŸ. Bende toplamaya baÅŸladım" dedi. 
Öte yandan belediye ekipleri sahildeki çöpler ve odunları temizliyor. 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
üzgün1
gülücük0
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo