Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİLİKTE PROJE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!.

VALİLİKTE PROJE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ!.

Zonguldak ValiliÄŸinde,  "Manolya Park" projesi toplantısı gerçekleÅŸtirildi. 

Vali Ali Kaban, Åžehit Piyade Astsubay Kıdemli BaşçavuÅŸ Ömer Halisdemir toplantı salonunda yaptığı konuÅŸmada, Karakum mevkisine yapılacak Manolya park projesinin vatandaÅŸların kullanımına sunularak yeÅŸillik anlamında doÄŸal anıt niteliÄŸindeki yapıların kullanımı, nefes alma ve ferahlama yeri olması hususuna çok özen gösterdiklerini söyledi.

Karakum mevkisinde ne yapılacağının merak konusu olduğunu ifade eden Kaban, şu bilgileri aktardı:

"Bizim baÅŸtan itibaren orayla ilgili niyetimiz o bölgede güzel bir park oluÅŸturulması yönündeydi. Bununla ilgili Kentsel Tasarımcı ve Peyzaj Mimarı Oktan NalbantoÄŸlu’nun yardım edebileceÄŸi hususu gündeme geldi. Yaptığımız ön toplantıda çok güzel fikirler ortaya çıktı. Bunlardan bir tanesi parkın adının ’Manolya Parkı’ olmasıdır. Bu ismin çok güzel olduÄŸunu düşünüyorum. Burada bütün amacımız alanın kıyı-kenar çizgisinde olduÄŸu için yüzde 3 sınırı var. Bize kalan 27 dönüm civarında bunun kolaylık tesisleri ÅŸeklinde bir dönümüne yakın alanı kapalı olacak. Önemli olan orada park üzerinden rekreasyon sistemini oluÅŸturmak olacak. Bununla ilgili çok güzel çalışma yapıldı."

Toplantıda Manolya Park projesinin maliyetinin yaklaşık 2 milyon 800 bin lira civarında olduÄŸu ve önümüzdeki yıl vatandaÅŸların kullanımına hazır hale geleceÄŸi bildirildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo