Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HER YAĞMURDA BÖYLE!.

HER YAĞMURDA BÖYLE!.

Zonguldak il merkezi ve Kozlu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı, yollarda biriken taş ve çamur nedeniyle sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekti.

Kentte etkili olan saÄŸanak yüzünden il merkezindeki GazipaÅŸa Caddesi’nde mazgalların tıkanması sonucu oluÅŸan su birikintileri, sürücü ve vatandaÅŸlara zor anlar yaÅŸattı. Bazı iÅŸ yerlerini ise su bastı.

Su basan iÅŸ yerlerinin sahipleri, dükkanlarına gelerek suları tahliye etmeye çalıştı. Asma Mahallesi Sanayi Sitesi, Ä°kinci Makas ile Yayla Mahallesi Atatürk Devlet Hastanesi KavÅŸağı mevkisinde mazgalların tıkanması dolayısıyla oluÅŸan su birikintilerinde bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Araçlarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı. Su basan iş yerini temizlemeye çalışan bir kişi ise elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Bölgedeki su birikintileri nedeniyle Gazipaşa Caddesi, trafik ekiplerince trafiğe kapatıldı.

Belediye ekipleri, vidanjörlerle tahliye çalışması başlattı.

Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, ekiplerin çalışmalarını incelemek üzere GazipaÅŸa Caddesi’ne gelerek bilgi aldı.

Kozlu ilçesinde de etkili saÄŸanak nedeniyle sahil yolunun bir bölümü ulaşıma kapandı. 

Ä°lçe merkezi giriÅŸi, mazgalların tıkanması sonucu oluÅŸan su birikintileri yüzünden ulaşıma kapanırken, belediye ekipleri vidanjörler vasıtasıyla suyu tahliye etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo