Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ, EREĞLİ’DE

VALİ, EREĞLİ’DE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Görevine kısa öre önce başlayan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, resmi ziyaret kapsamında Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’na geldi. Bektaş, Ereğli’de bir dizi ziyaretlerde bulunacak ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek.
Alınan bilgiye göre, Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile göreve başlayan Bektaş, OSB toplantısına başkanlık etmek üzere geldiği Ereğli’de Kaymakam hizmet binasında çiçekle karşılandı. Bektaş; Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve tüm kamu kurumu amirleri ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile tokalaştı.
Ardından makama çıkan Bektaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada; Zonguldak’ta göreve başlamasının ardından ilçe olarak ilk resmi ziyaretini Kdz. Ereğli’ye yaptığını söyleyerek şunları kaydetti:

“ÇALIŞKAN, BAŞARILI, İYİ BİR KAYMAKAMINIZ VAR”
“Ereğli malum Zonguldak’ın en gelişmiş ilçesi. Çok önemli bir potansiyeli olduğu her haliyle belli oluyor ve sorunlarını çözerek yoluna devam ediyor. Tabi burada Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası var, ayrıca Organize Sanayi Bölgesi var, çok çeşitli tamamlanmış bir dizi hizmet var. Umarız tüm bu hizmetlerden Ereğlili vatandaşlarımız memnunlardır. Biz de eksiklikleri tamamlayarak elimizin erdiği, aklımızın yettiği kadar olayı biraz daha ileriye götürmek için çaba göstereceğiz. Kaymakam beyle ben daha önce de beraber çalıştım. Çalışkan, başarılı, iyi bir kaymakamınız var. O da yeni burada kendisini de başarılar diliyorum. Bugün burada yapabileceğimiz kadar iade-i ziyarette bulunacağız, OSB’yi görmek istiyorum.”
Kaymakam Çorumluoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bektaş’a başarı dileklerini iletti.
Vali Bektaş, Ereğli'deki programı kapsamında Kaymakamlıkta yapılacak OSB toplantısına başkanlık edecek ve Bölge Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretlerde bulunacak, ardından OSB'de yapacağı incelemelerin ardından şehirden ayrılacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kudret Atmaca

16 Kasım 2018 - 17:11

çok da önemli bi haber deği

Yorum Yazın

Canlı Radyo