Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ, EREĞLİ’DE

VALİ, EREĞLİ’DE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Görevine kısa öre önce baÅŸlayan Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, resmi ziyaret kapsamında Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı’na geldi. BektaÅŸ, EreÄŸli’de bir dizi ziyaretlerde bulunacak ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına baÅŸkanlık edecek.
Alınan bilgiye göre, Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile göreve baÅŸlayan BektaÅŸ, OSB toplantısına baÅŸkanlık etmek üzere geldiÄŸi EreÄŸli’de Kaymakam hizmet binasında çiçekle karşılandı. BektaÅŸ; Kaymakam Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Cemal Özden YazıcıoÄŸlu, EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve tüm kamu kurumu amirleri ile bazı sivil toplum kuruluÅŸlarının temsilcileri ile tokalaÅŸtı.
Ardından makama çıkan BektaÅŸ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada; Zonguldak’ta göreve baÅŸlamasının ardından ilçe olarak ilk resmi ziyaretini Kdz. EreÄŸli’ye yaptığını söyleyerek ÅŸunları kaydetti:

“ÇALIÅžKAN, BAÅžARILI, Ä°YÄ° BÄ°R KAYMAKAMINIZ VAR”
“EreÄŸli malum Zonguldak’ın en geliÅŸmiÅŸ ilçesi. Çok önemli bir potansiyeli olduÄŸu her haliyle belli oluyor ve sorunlarını çözerek yoluna devam ediyor. Tabi burada EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikası var, ayrıca Organize Sanayi Bölgesi var, çok çeÅŸitli tamamlanmış bir dizi hizmet var. Umarız tüm bu hizmetlerden EreÄŸlili vatandaÅŸlarımız memnunlardır. Biz de eksiklikleri tamamlayarak elimizin erdiÄŸi, aklımızın yettiÄŸi kadar olayı biraz daha ileriye götürmek için çaba göstereceÄŸiz. Kaymakam beyle ben daha önce de beraber çalıştım. Çalışkan, baÅŸarılı, iyi bir kaymakamınız var. O da yeni burada kendisini de baÅŸarılar diliyorum. Bugün burada yapabileceÄŸimiz kadar iade-i ziyarette bulunacağız, OSB’yi görmek istiyorum.”
Kaymakam ÇorumluoÄŸlu da ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti belirterek, BektaÅŸ’a baÅŸarı dileklerini iletti.
Vali BektaÅŸ, EreÄŸli'deki programı kapsamında Kaymakamlıkta yapılacak OSB toplantısına baÅŸkanlık edecek ve Bölge Komutanlığı, Belediye BaÅŸkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaretlerde bulunacak, ardından OSB'de yapacağı incelemelerin ardından ÅŸehirden ayrılacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kudret Atmaca

16 Kasım 2018 - 17:11

çok da önemli bi haber deği

Yorum Yazın

Canlı Radyo