Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

VALİ ÇINAR, TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ

VALİ ÇINAR, TOPLANTIYA BAŞKANLIK ETTİ

Karadeniz Ereğli Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 2018 yılı yönetim kurulu toplantılarının 7’ncisi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) hizmet binasında Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.


Oda’dan yapılan yazılı açıklamaya göre Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, toplantıda yaptığı konuşmada,  Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetim kurulu toplantılarını yasa gereği yapmaya devam ettiklerini belirterek şunları kaydetti:
“Organize Sanayi Bölgemizdeki tahsisler, firmalar, varsa bir takım sorunlar ve ihtiyaçlar ile ilgili görüşmeler yapıyoruz. Gereğini de yapıyoruz her şey yolunda, işler iyi gidiyor. Son yıllarda ülkemizin maruz kaldığı topyekûn saldırılara rağmen, ülkemizin hem terör açısından hem de psikolojik olumsuz etki yaratmaya yönelik bütün uluslararası emperyalist güçlerin saldırısına rağmen; ekonomide kalkınmamızın düşük kalması, sermayenin kaçması, yatırımların azalması şeklinde bir sonuç beklenebilir iken insan algısında; çok şükür Türkiyemiz dünyada en hızlı, yüksek kalkınmayı sağlayabilen bir ülke oldu.
Bunun yansımaları ilimizde ve ilçemizde de var. Firmalarımız son derece dinamik, verimli, yenilikçi, bütün mevzuya uluslararası dünya pazarı boyutunda bakabilen, profesyonel bir anlayışla ve profesyonel bir ekiple çalışmalarına devam ediyor. Organize Sanayi Bölgemizin yüzde 95’i dolmuş durumunda. Hemen yanı başımızda Alaplı Organize Sanayi Bölgesi de büyük ilgi görüyor. Son derece mutluyuz.
Türkiyemizin gücünden, gelişmelerden, bütün saldırılara rağmen bu kadar dinamik ve güçlü bir ekonomik temel yapıdan her birimiz Türk vatandaşı olarak mutlu olmalıyız, gururlanmalıyız. Türkiye yeni çağın en büyük aktörü, en büyük devleti olacak. Bütün dünyaya da inşallah gücümüzle huzur getireceğiz.”

OSB'DE SON DURUM
OSB Bölge Müdürü Övünç Pehlivanoğlu da OSB’deki son durum hakkında verdiği bilgide, “şuanda organize sanayi bölgemizin doluluk oranı yüzde 95’tir. 36 tane iskanlı fabrika binası mevcut, 12 tane de inşaat faaliyetleri devam eden firmamız var. Toplamda bin 700 çalışanımız mevcut. Yöneticilerimizin katkıları sayesinde hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyoruz” dedi.

ORHAN’DA KATILDI
Gündemdeki konular ve OSB ile ilgili yapılan çalışmalar ele alındığı toplantının ardından Vali Ahmet Çınar Başkanlığındaki heyet, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Genel Müdürü Sedat Orhan’ın da katılımı ile Erdemir Göztepe tesislerinde düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Güncel konular ve sanayi tesisleri ile şehir ilişkileri üzerine konuların görüşüldüğü yemeğin ardından program sona erdi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mehmet ali

10 Nisan 2018 - 13:42

Sayin valim sizin le sehrimiz cok degisiyor.Allah sizi basimizdak eksik etmesin.reis ve sizin arkaskndayiz

Yorum Yazın

Canlı Radyo