Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEKRARI BUGÜN SAAT 16:30’DA

TEKRARI BUGÃœN SAAT 16:30’DA

EreÄŸli’de, YaÅŸam Koçu AyÅŸegül SavaÅŸ LikoÄŸlu, 91.7 frekansından yayın yapan radyomuz EreÄŸli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında, toplumu yakından ilgilendiren ancak bir çoÄŸumuzun dikkat etmediÄŸi detaylara açıklık getirdi.

Gazeteci Fikri Kapan’ın hazırlayıp sunduÄŸu, Gazeteci DoÄŸan Gönüllü’nün de katıldığı programda LikoÄŸlu, yetiÅŸkinlerin toplumsal duyarlılığının yetersizliÄŸi ve çocukların aile ile eÄŸitim hayatları ile ilgili ’bilinmedikleri’ anlattı.

Kapan ile Gönüllü’nün sorularına açıklıkla yanıtlar veren LikoÄŸlu, 30 Ekim’de KeleÅŸler Park Otel Salonu’nda gerçekleÅŸtirilecek, “Etkili Ä°letiÅŸim ve Kendine Koçluk” konulu seminerlerin, gelen talepler üzerine ihtiyaçtan kaynaklandığını söyledi.

EreÄŸli, bölge ve ülkenin içinde bulunduÄŸu ortamın insan üzerindeki etkilerinden de bahseden AyÅŸegül SavaÅŸ LikoÄŸlu, insanların, baÅŸkalarının ne yapıp yamadıklarına odaklandıklarını bu sırada kendi özlerine dönmediklerini anlatırken, “Yol almak mı Kurban Olmak mı “baÅŸlıklı yazısından alıntılar yaptı.

LÄ°KOÄžLU’NUN KATILDIÄžI VE HER Ä°NSANIN KENDÄ°NE BÄ°R ÅžEYLER ÇIKARACAÄžI “FÄ°KRÄ° KAPAN’LA BURADA KONUÅžALIM”IN TEKRARI BUGÃœN (20 EKÄ°M) SAAT 16.30’DA YAYINLANACAK.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo