Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Her zaman yanınızdayız

Uysal,Her zaman yanınızdayız

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ kapsamında Karadeniz EreÄŸli Belediyesi Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nün düzenlediÄŸi etkinlik,  renkli görüntülere sahne oldu.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal’ın  ’Bir mavi ışık sende yak’ sloganıyla baÅŸlattığı korteje, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, daire müdürleri, ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinin müdürleri ve öğretmenleri, otizmli çocuklar ve aileleri ile zihinsel engelliler katıldı. Bozhane mevkiinden Amfi Tiyatro önüne kadar, pankartlar ve sloganlar eÅŸliÄŸinde yürüyen kortej sonrası Anfi tiyatroda etkinlikler sürdü.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar bütün engellilerin ve ailelerin ve rehabilitasyon merkezlerimizin yanında olmaya gayret ettiklerini belirten BaÅŸkan Uysal konuÅŸmasında ÅŸu ifadelere yer verdi: “Engellilerle ilgili yaptığımız çalışmalarda bugüne kadar geldiÄŸimiz noktada ne kadar baÅŸarılı olsak, çok güzel iÅŸler yapsak da bunları yeterli bulmuyoruz. Önümüzdeki günlerde rehabilitasyon merkezleriyle birlikte proje yaparak, bunları hayata geçireceÄŸiz ve her zaman engellilerin yanında olacağız. Sizleri asla yalnız bırakmayacağız. Anneniz, babanız ve aileniz gibi sizlere destek vereceÄŸiz ve sizleri çok seviyoruz”Daha sonra otizmli çocukların folklor gösterileri ile etkinlik sona ererken, çocuklar ve aileleri müzik eÅŸliÄŸinde oynayarak doyasıya eÄŸlendi. Belediye tarafından engellilere ÅŸapka ve otizm konulu mavi tişört ve mavi balon dağıtılırken, etkinliÄŸe katılanlara çeÅŸitli ikramlarda bulunuldu.

( Haber Merkezi )

Uysal,Her zaman yanınızdayız

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo