Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, MAHALLELERDE!.

UYSAL, MAHALLELERDE!.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunda yoğun bir mesai yaptı. Bazı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Korubaşı, Kavaklık, Kepez mahallelerinde halkla buluşan Başkan Uysal sorunları dinledi.

Hafta içi başka karla mücadele olmak üzere yoğun mesai yapan Başkan Uysal, hafta sonunu da mahallere ayırdı. Uysal beraberindeki meclis üyeleri Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Sezai Meriç, Fevzi Mazlum ve Eyüp Karaaslan ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ile birlikte hafta sonu mesaisine Korubaşı Mahallesi’ni ziyaret ederek başladı.

BAŞKAN UYSAL KORUBAŞI’NDA

Burada Mahalle Muhtarı Kemal Muratoğlu ve Mahalle halkı ile bir araya gelen Başkan Uysal, mahalle halkının sorunlarını dinledi. Mahallenin bazı noktalarında da incelemeler yapan Başkan Uysal, sık sık notlar alarak sorunların çözümü için ilgili müdürlere talimatlar verdi.

BAŞKAN UYSAL KEPEZ’DE

Uysal ve beraberindeki meclis üyeleri daha sonra Kepez Mahallesi’ne geçti. Burada Mahalle Muhtarı Baki Karaaslan ve çok sayıda vatandaş ile bir araya gelen Uysal, Kepez’in sorunları ile notlar alarak çözüm noktasında çaba sarf edeceklerini söyledi.

BAŞKAN UYSAL KAVAKLIKTA

Başkan Uysal Kavaklık Mahallesi ziyaretinde de Mahalle Muhtarı Nazif Kaplan ve mahalle sakinleriyle bir toplantı yaptı. Başkan Uysal, “Fırsat buldukça mahallelerimize giderek sorunları yerinde görüyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz önümüzdeki süreçte daha da artacak. Mahallerimizin var olan sorunlarının çözümü noktasında gereken çalışmaları yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.  

BAŞKAN UYSAL UMRE’YE UĞURLADI

Bu arada Başkan Uysal hafta sonunda 2015 yılı ikinci grubu olarak Umre’ye giden vatandaşların uğurlamasına katıldı. Başkan Uysal, “Bu kutsal ziyarete çıkan herkese hayırlı yolculuklar diliyorum. İnşallah hayırlısı ile kutsal topraklarda ki görevlerinizi tamamlayarak sağlıklı bir şekilde ailelerine kavuşurlar. Mevlam şimdiden yapacakları dua ve ibadetleri kabul etsin.” şeklinde konuştu. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo