Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Elmatepe’de konuştu!.

Uysal,Elmatepe’de konuÅŸtu!.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Elmatepe mahallesinde halkla buluÅŸtu; “16 Nisan’da Milletimiz Evet diyerek ’Hakimiyet kayıtsız ÅŸartsız milletindir’ diyecek ve yetkiyi kendi eline alacaktır” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesi mahalle turlarını Elmatepe ile sürdürdü.Elmatepe Mahalle Muhtarı Muammer Arslan’dan mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan BaÅŸkan Uysal, mahalle sakinlerinin de istek ve taleplerini dinledi.

“MÄ°LLET 16 NÄ°SAN’DA YETKÄ°YÄ° KENDÄ° ELÄ°NE ALACAK”

BaÅŸkan Hüseyin Uysal, Türkiye’nin geleceÄŸi için çok önemli bir halk oylamasına gittiÄŸini belirterek; “16 Nisan’da Milletimiz Evet diyerek ’Hakimiyet kayıtsız ÅŸartsız milletindir’ diyecek ve yetkiyi kendi eline alacaktır. Diyecektir ki; Bir daha bu ülkede koalisyon dönemi istemiyorum. 5 sene sana yetki veriyorum, çalış, ülkeyi istikrara kavuÅŸtur, ülkeyi büyüt, güçlendir. Bunları yapmazsan 5 sene sonra seni deÄŸiÅŸtiririm. Milletvekillerine de diyecek ki, sen yasama faaliyetlerini yürüt, bölgenin sorunları ile daha fazla ilgilen. Ä°ÅŸte CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sisteminin özeti budur” dedi.

“ONLARDA BU SÄ°STEMÄ° KONUÅžTU”

Türkiye’ye hizmet etmiÅŸ siyasi büyüklerinde bu sistemi konuÅŸtuÄŸunu anlatan BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Bu sistem bir ihtiyaçtan ortaya çıktı. Dün bu ülkeye hizmet veren, Türkiye’nin büyümesini, geliÅŸmesini isteyen siyasi ve devlet büyüklerimiz, Rahmetli Alparslan TürkeÅŸ, Muhsin YazıcıoÄŸlu, Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Turgut Özal, Süleyman Demirel hep bu sistemi konuÅŸtular. Ancak; vesayet odakları ile göreve gelmeyi umut edenler ve vesayet odaklarıyla göreve gelenler bunu o zaman reddettiler.  Åžimdi de reddediyorlar.  Artık Milletimiz 16 Nisanda bu vesayeti bitirecek ve yetkiyi eline alacaktır” diye konuÅŸtu.

“KAOS Ä°STEYENLERÄ°N GÖZÃœ HAYIR’DA, TÃœRKÄ°YE’DEN UMUDU OLANLARIN GÖZÃœ EVET’TE”

Türk Milletinin saÄŸduyusuna güvendiÄŸini belirten BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Ãœlkemizde kaos isteyenlerin gözü Hayır’da, Türkiye’den umudu olanların gözü ise Evet’de. Son günlerde Batı ülkelerinde yaÅŸananları görüyorsunuz. Almanya’da, Hollanda’da yaÅŸananlar ülkemize demokrasi ve insan hakları dersi vermeye çalışanların gerçek yüzlerini ortaya koyuyor. Hain FETÖ firarileri, PKK-PYD bunların ülkelerinde temsilcilikler açıp, ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar. Açık açık diyorlar ki, Evet çıkarsa biz biteriz, yok oluruz.  16 Nisan ÅŸahlanış ve ülkemizin diriliÅŸi olacak. Terör örgütlerine, iç ve dış mihraklara ve Avrupa’ya karşı yüksek oranda Evet çıkması gerekiyor. Bizim milletimiz saÄŸduyuludur. Halkımız nasıl ki 15 Temmuz’da tankların, tüfeÄŸin, topun önüne çıktıysa 16 Nisan’da da ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları bozacaktır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın Elmatepe mahalle gezisine; Belediye BaÅŸkan Yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, AK Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz, MÃœSÄ°AD Kdz.EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Ä°brahim Sezer, Zonguldak S.S Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birlik BaÅŸkanı Mehmet Azman, AK Parti önceki dönem Ä°lçe BaÅŸkanlarından Mustafa Demiray, AK Parti önceki dönem Milletvekili aday adayları ve teÅŸkilat baÅŸkanları Saffet Bozkurt ve Zafer Sucu, önceki dönem Ä°l Genel Meclis Ãœyesi Mehmet Özçiçek, mahalle muhtarları ve AK Parti gönüllüleri eÅŸlik etti. 

(Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo