Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL’A İMAM HATİPLİLERDEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

UYSAL’A Ä°MAM HATÄ°PLÄ°LERDEN TEÅžEKKÃœR PLAKETÄ°

Karadeniz EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan KaraoÄŸlu, Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Çevik, Okul Aile BirliÄŸi Yönetim Kurulu Ãœyeleri Muhammet Kurttekin ve Yüksel Kazancı Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a Ä°mam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’na verdiÄŸi destekten ötürü teÅŸekkür plaketi verdi.

Okul Müdürü KaraoÄŸlu BaÅŸkan Uysal’ın EreÄŸli’de gerçekleÅŸtirilen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda kendilerine verdiÄŸi desteÄŸe teÅŸekkür ederken, Ä°mam Hatip camiasının BaÅŸkan Uysal’ı çok sevdiÄŸine vurguladı.

KaraoÄŸlu gerek Ä°mam Hatipli okul öğrencilerinin gerekse ailelerinin gönlünde BaÅŸkan Uysal’ın ayrı bir yeri olduÄŸunu söyledi.

Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren BaÅŸkan Uysal ise, “Asıl benim sizi tebrik etmem ve plaket vermem ve lazım. EreÄŸli’de herkes kendi alanında ÅŸehri tanıtacak bir ÅŸeyler yapar üstüne artı koyarsa bu ÅŸehir geliÅŸir. Burada yaptığınız yarışma örnek olmalı.

Belki de Allah nasip kısmet ederse bu yarışmanın Türkiye finalini EreÄŸli’de yaparız. Biz belediye olarak tüm okullarımızın eksikliklerini giderme ve yardımcı olma konusunda hassasız. “ dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo