Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR...

YAPARSA YÄ°NE AK PARTÄ° YAPAR...

ÇATUROÄžLU, “YAPARSA YÄ°NE AK PARTÄ° YAPAR, MUHALEFET DEĞİL”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Ereğli- Devrek yolu ile ilgili net konuştu.

Genel seçim çalışmaları kapsamında Ä°lçeye baÄŸlı Armutlucuma’ya giden ÇaturoÄŸlu, “Ben sizden bu yolu yapmamız halinde heykelimizi yapmanızı beklemiyorum. Bu yolu yaparsa yine AK Parti iktidarı yapar, muhalefet dahil kimse yapamaz.  Bu sorun sizlerle birlikte çözeceÄŸiz, buna inanın” dedi.

 

Beraberinde AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, Ä°l Genel Meclis Ãœyesi Ayhan TaÅŸdelen, Rıfkı Gültekin, AK Parti KDz. EreÄŸli Gençlik Kolları BaÅŸkanı Abdulsamet Duran ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Armutlucuma’ya giden ÇaturoÄŸlu burada kahve toplantısı yaptı.

EreÄŸli-Devrek arasındaki karayolunda gündeme geldiÄŸi toplantıda köy Muhtarları ve yöre halkı ile bir araya gelen ÇaturoÄŸlu, yol konusunda yaÅŸanan sorunları bildiklerini belirterek,  bu sorunun bir numaralı gündem maddesi olduÄŸunu ifade etti.

 

YAPARSA YÄ°NE AK PARTÄ° YAPAR…

Konuyla ilgili AK Parti Genel BaÅŸkanı ve BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’na dosya sunduklarının da altını çizen ÇaturoÄŸlu burada ÅŸunları söyledi:

“Yolla ilgili yaÅŸanan sorunu biliyorum. Bu sorun yeni bir sorun deÄŸil. 1920 yılından bu yana yaÅŸanan bir sorun. Bakın Yığılca- EreÄŸli arasındaki karayolu yapılıyor, bu yol baÅŸlamış, bitmemesi için hiçbir neden yok. Ben sizlerle ele ele vereceÄŸim ve bu yol sorunu için seçildiÄŸim taktirde Ankara yollarında sorunun çözümü için kapı kapı dolaÅŸacağım. Ben sizden bu yolu yapmamız halinde heykelimizi yapmanızı beklemiyorum. Bu yolu yaparsa yine AK Parti iktidarı yapar, muhalefet dahil kimse yapamaz.  Bu sorun sizlerle birlikte çözeceÄŸiz, buna inanın” dedi.

 

AMBARDAKİ BUĞDAYIN PEŞİNDELER

Türkiye’de AK Parti’nin kaç Milletvekili ile iktidar olacağının konuÅŸulduÄŸunu kaydeden ÇaturoÄŸlu, “Bakın 7 Haziran’da seçimlerimiz var. Gelin AK Parti’ye oy verin, ben sizleri iyi anlıyorum ve sizlere karşı samimiyim. 2002 yılı öncesini hatırlarsanız ülkede işçi memur maaÅŸlarının ödenemeyeceÄŸi bir sürecin içeresindeydik. Bu süreçten bugünlere geldik.

Merkez bankamızın kasası doldu, ambardaki buÄŸdayın peÅŸinde olan muhalefet bizi yine 2002 öncesinde götürür, buna fırsat vermeyin.  Beni Ankara’ya güçlü gönderin, Ben Ankara’da sizin her sorununuzun takipçisi olurum. Buraya seçimlerden önce yine geleceÄŸim, seçimlerden sonrada geleceÄŸim. Benden bıkacaksınız” ifadelerini kullandı.

 

Ä°LK MECLÄ°SÄ°N GÃœNDEMÄ°NE GELMÄ°Åž

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır ise burada muhtarlara ve vatandaÅŸlara hitaben yaptığı konuÅŸmada,  “Yol sorunu konusunda elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. Ama bu konuda çözüme çok yaklaşık. Bu sorun yeni bir sorun deÄŸil.  1920 yılında ilk meclise bu konu gelmiÅŸ, Zonguldak Milletvekilimiz Ä°brahim bey o dönemki meclise önerge vermiÅŸ EreÄŸli Devrek yolunun yapılması için Salı günü BaÅŸbakanımız da buraya gelecek. Bu konuda kendisine rapor verdik. Öyle yada böyle bu yolu yapacağız.” Åžeklinde konuÅŸtu.

Yapılan konuÅŸmaların ardından kahve önünde ÇaturoÄŸlu ve beraberindekiler hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo