Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL ZİYARET TURUNDA

UYSAL ZİYARET TURUNDA

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 2016 yılında gerek hükümetin gerekse belediyenin yapacağı yatırımlarla çok iyi dönem geçireceklerini söyledi.

Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesini ziyaret etti. Uysal sosyal paylaşım sitesinde ziyaretlerine ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı.

"İlçemizin önemli sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldim. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte yaptığımız sohbette ilçemizin 2015 yılını değerlendirirken, 2016 yılından da beklentileri konuştuk. Belediyemizin şehrimize yapacağı yatırımlardan projelerden bahsettik. Biz her zaman, ’Bu şehri birlikte yönetelim’ istiyoruz.  Şehrimizin beklentilerini biliyorum. Halkımız şuna inansın ki, şehrimiz gerek hükümetimizin, gerekse belediyemizin yapacağı yatırımlarla çok iyi bir yıl yaşayacaktır. Yaptığımız tüm görüşmelerin çok olumlu geçtiğini düşünüyorum. Bir kez daha başkanlarımız ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın desteğini hissettim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo