Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL;’ZABITA BELEDİYENİN AKLI VE VİCDANI’

UYSAL;’ZABITA BELEDÄ°YENÄ°N AKLI VE VÄ°CDANI’

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Zabıta teÅŸkilatının kuruluÅŸunun 190. Yıldönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtında düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada; “Batı Karadeniz Bölgesinin en güçlü belediyesiyiz. Zabıtamızda öyle olacak dedik ve bütün teçhizat bakımından donattık. Zabıta Belediyenin aklı ve vicdanı” dedi.

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. Yıldönümü ve Zabıta haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtında Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından tören düzenlendi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Alptekin Dursun tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, istiklal marşı okunarak ve saygı duruşunda bulunuldu.

DURSUN: “YASA VE YÖNETMELÄ°KLERLE HAREKET EDÄ°YORUZ”

Törende konuÅŸan Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, halka en yakın hizmet biriminin zabıta olduÄŸunu belirterek; “Zabıtamız, belediyemizin halka en yakın hizmet birimidir. Günün her saati, ÅŸehrin en ücra köşesinden en kalabalık yerine kadar her yerde bulunmakta, bu yönüyle belediyemizin eli ayağı ve gözü olmaktadır. Zabıtanın görevi ceza kesmek, ceberrut bir yaklaşımda bulunmak yerine tam tersi caydırıcı olmak, önceden olabilecekleri düşünmek ve onun oluÅŸmasını önlemek ve bunu hissettirmeden yapmaktır. Pazaryerinde yaptığı gıda denetimlerden tutun da, fırınlardaki denetimlerden, insanımızın yediÄŸinden içtiÄŸinden, yoldaki rahatlığından tutun, ÅŸehrin tüm dokusunda zabıtamızın elini, caydırıcı gücünü hissetmemiz gerekiyor. YaÅŸadığımız yer EreÄŸli, nefes aldığımız yer EreÄŸli, geleceÄŸimizi aradığımız yer EreÄŸli. Karadeniz EreÄŸli’de vatandaÅŸların saÄŸlıklı, rahat bir yaÅŸam sürmesi için yasa ve yönetmeliklerin bize verdiÄŸi yetkiler çerçevesinde görevlerimizi yapmak temennisindeyiz” dedi.

BAÅžKAN UYSAL: ZABITA BELEDÄ°YENÄ°N AKLI VE VÄ°CDANI

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’da, Zabıta birimine teÅŸekkür ederek baÅŸladığı konuÅŸmasında, Zabıta’nın Kdz.EreÄŸli Belediyesinin en önemli birimlerinden biri olduÄŸunu belirtti.

BaÅŸkan Uysal; “Zabıta birimimiz EreÄŸli belediyesinin en önemli birimlerinden birisi. Aslında zabıtamız halkla en sık temasta bulunan, belediyemizi temsil gücü olan görevlilerimiz. Zabıtamızı vücudumuza benzetirseniz aklı ve vicdanı. Yasalar ve yönetmeliklerle hizmet ediyorsunuz. Bunun farkındayız. EreÄŸli halkı adına sizlere bu çalışmalarınızdan dolayı teÅŸekkür ediyoruz. Sizler akıl ve vicdanla hareket eden EreÄŸli Belediyesi’nin en önemli birimisiniz. Göreve geldikten sonra ihtiyaçlarınız ne olursa olsun karşılama gayretinde olduk. EreÄŸli Batı Karadeniz’in en kuvvetli belediyesi diyoruz. Zabıtamız da Batı Karadeniz’in en iyi zabıtası olmak zorunda dedik Bu yüzden önce telsiz gibi, kamera gibi teknolojik yatırımlarımızı yaptık. Bunlar hiçbir zaman bitmeyecek çünkü nüfusumuz geliÅŸmekte. Buna paralel olarak hep yenilikler peÅŸinde olacağız. Sizlerle gurur duyuyorum. Gayretlerinizin farkındayım, bunları en yakinen bilen birisiyim. Åžahsım, EreÄŸli Belediyesi ve halkım adına gününüzü kutluyorum” dedi.

OKUL ÇANTASI HEDİYE ETTİ

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, törenin ardından Zabıta babaları ile törene zabıta kıyafeti giyerek katılan çocuklara okul çantası hediye etti.

Törende, Zabıta ekipleri tarafından katılımcılara karanfil dağıtılırken, törene katılan Zabıta müdürlüğü personeli, belediye Başkanı Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo