Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor!

Uysal, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Ereğli Şubesi’ne verilmek üzere Göztepe mevkisinde yapılan projenin tamamlandığını, yakında ihaleye çıkacağını bildirdi.


Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, eşi Sevim Uysal ile birlikte, ilçedeki şehit aileleri ile kahvaltı davetinde bir araya geldi.
Uysal, Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, şehitlik mertebesinin tüm makamların en üstünü olduğunu hatırlattı. Vatan toprağına düşenlerin ailelerinin ise baş tacı olduğunu anımsatan Uysal, davetlilerin masalarını gezerek sohbet etti.
Öte yandan Uysal, Şehit Aileleri Derneği’nin merakla beklediği Göztepe mevkisinde yapılan projede, önemli mesafe kat edildiğini sözlerine ekledi.
Şehit ailelerine, ilgi gösterilmiyor mu?
Dernek Başkanı Demirdüyen ise Ereğli ve Alaplı’nın 45 şehit verdiğini belirtti. Ereğli Belediyesinin her koşulda yanlarında olduklarını ifade eder Demirdüyen, diğer kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının, şehit ailelerine gösterdiği ilgisizlikten yakındı. Demirdüyen, gazilerden sonra şehit aileleri için yapılacak yer ve şehitler tepesi projesi için Uysal’a minnettar olduklarını dile getirdi.
Diğer yandan, bir şehit kızının İstiklal Marşı’nın tamamını okumasıyla birlikte duygusal anlar yaşandı, küçük kız ayakta alkışlandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo