Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖMERLİ VE TOPÇALI’DA ..

ÖMERLÄ° VE TOPÇALI’DA ..

Halkla buluÅŸmalarını sürdüren Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, BaÅŸkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay ve Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte Ömerli Kaynarca Konutları ve Topçalı Mahallesi’ni ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi.

Ömerli Mahallesi’nin giderek büyüdüğünü vurgulayan BaÅŸkan Uysal, mahallelinin pazar yeri kurulması isteÄŸine ’hayırlı olsun’ derken, Kaynarca Konutları’nın çocuk parkı isteÄŸinin de karşılanacağını söyledi.

Mahallede toplanan çocuklara imzalı top hediye eden Başkan Uysal, alkış aldığı Kaynarcalıların gösterdiği ilgiye de teşekkür etti.

Daha sonra Muharrem Ayı dolayısıyla Topçalı Camisi’nde okunan mevlide katılan BaÅŸkan Uysal, buradaki aÅŸure dağıtımında buluÅŸtuÄŸu Topçalılarla bir arada olmaktan mutlu olduÄŸunu ifade etti.

Topçalı’da doÄŸalgaz hattının bitmek üzeri olduÄŸunu ifade eden BaÅŸkan Uysal, buradaki TIR geçiÅŸleri konusundaki ÅŸikâyetlerinin de yapmaya baÅŸlayacakları yan yol ile çözüleceÄŸini belirtti.

Gülüç Irmağı’nın DSÄ°’nin projesi dâhilinde kenarlarından 20 metreye kadar geniÅŸletileceÄŸini vurgulayan BaÅŸkan Uysal, yapılacak mimarı tarzlı köprü ile birlikte 3 mahallenin birbirine daha kolay ulaÅŸacaklarını söyledi.

Topçalı Mahallesi Muhtarı Åžakir BaÅŸol’da mahalle olarak her zaman BaÅŸkan Uysal ile olduklarını belirterek yapılan hizmetlere teÅŸekkür etti. ’Benim mahallelim iÅŸini bilir’ diyen BaÅŸol, mahalleye istenilen hizmetlerin bir bir yapılmasından da mahalle halkı adına mutlu olduklarını söyledi.

Daha sonra mahalledeki çocuklara futbol topu hediye eden ve futbol sahası kale direkleri isteÄŸine olumlu yanıt veren BaÅŸkan Uysal, mahallenin kadınları, çocuklar ve erkekleri ile hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo