Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal: ’Musluklarımızdan Memba Niteliğinde Su Akacak’

Uysal: ’Musluklarımızdan Memba NiteliÄŸinde Su Akacak’

Belediye BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal, Süleymanbeyler Köyünde yaklaşık 15 dönüm arazi üstüne kurulan ve inÅŸası süren İçme Suyu Arıtma Tesisini  gazetecilerle birlikte gezdi.

BaÅŸkan Uysal tesis gezisi sonrası  yaptığı açıklamada, ÅŸehrin, kaliteli su içme yönünde heyecanlı olduÄŸunu söyledi. Tesisin, ishale hatları ve depolar ile birlikte yaklaşık 38-40  milyon liraya mal olacağını  belirten Uysal, “Kepez’e kadar çalışma tamamlandı. Yeni yılla birlikte Kepez bölgesine bu su ulaÅŸacak. Bu kapsamda Göztepe Köprüsünden ve çarşı merkezi üzerinden Kırmanlı’ya ulaşılacak ve bu noktalarda da, Nisan Mayıs döneminde su kullanılmaya baÅŸlanacak.  BaÅŸta Sayın Bakanımız Veysel EroÄŸlu’na, DSÄ° Genel Müdürümüze, Bölge Milletvekillerimize,  Sait Umucu beye ve emeÄŸi geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Günlük 70 bin metre küp su ile 350 bin nüfusa yetecek kadar suya kavuÅŸulacağını söyleyen Uysal, “ EreÄŸli’mize hayırlı olmasını diliyorum. EreÄŸli halkı evinde musluÄŸu açtığında bütün kimyasallardan, atıklardan ve fiziksel yapılardan ayrıştırılmış, çok kaliteli dediÄŸimiz memba niteliÄŸinde bir suya kavuÅŸacak” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo