Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’BABAMLA BASKETBOL OYNUYORUM’

’BABAMLA BASKETBOL OYNUYORUM’

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, ’’Babamla Basketbol oynuyorum’’ etkinliÄŸinin gerçekleÅŸtirildiÄŸi bildirildi.


Alınan bilgiye göre, Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Basketbol Takımı’nca EreÄŸli Spor Salonu’nda yapılan etkinlikte, Küçük ve Minik Kız Basketbol takımındaki sporcular, babalarına karşı mücadele ettiler. Sporcu anneleri ise hazırladıkları yemekleri, 43-43 berabere biten maç sonrası ailelerine ikram ettiler.
EreÄŸli Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörlerinden Barış Bahadır, yaptığı açıklamada, Babamla Basketbol Oynuyorum etkinliÄŸini geleneksel hale getirdiklerini belirterek bu yıl 3’üncüsü yaptıklarını söyledi.
Amaçlarının, topun sadece çemberden geçirmek olmadığını anlatan Bahadır, “amacımız hiçbir zaman topun çemberden geçmesi, kazanmak ya da kaybetmek olmadı. Spor kültürünü benimsemiÅŸ, ahlaklı ve mutlu nesiller yetiÅŸtirmek oldu” dedi.

VELÄ°LER, ARTAMASINI Ä°STÄ°YOR
Sporcu velilerinden Güvenç Özveren ise etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek şöyle dedi:
“Yıllardır sporun hatta basketbolun içindeyim ama kızımla beraber basketbol oynamanın keyfini ilk kez yasadım. Onların EreÄŸli Belediyespor çatısı altında mutlu olmaları böylesine çalışkan ve bilgili antrenörlerle basketbolu öğrenmeleri hem çocuklar için hem de biz veliler için büyük bir ÅŸans. Bu tarz aktivitelerin daha da artmasını rica ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo