Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, MESAJ YAYIMLADI!..

UYSAL, MESAJ YAYIMLADI!..

’20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, çocukların geleceÄŸin mimarları olduÄŸunu belirtti.

BaÅŸkan Uysal’ın mesajı şöyle:

’Sevgili çocuklar; Sizler, gelecek pınarlarımızın en büyük membasısınız. Sizler, küçük yüreklerinizle büyük Türkiye’nin mimarları olacaksınız. Sizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’ hayalini gerçekleÅŸtirecek yegâna güçsünüz.

Biz büyüklere düşen görevse sizlere onurlu bir gelecek, insan haklarını ve demokrasiyi iliklerine kadar yaşayan bir Türkiye kurmak.

Bizler Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak sizlerin en önemli hakkınız olan seçme ve seçilme hakkınızı küçük yaşta sizlere teslim ettik.

Ä°lçemizde kurduÄŸumuz Çocuk Meclisimiz ile Karadeniz EreÄŸli’mizi siz çocuklarımızla yönetiyoruz. Sizlerin fikirlerine deÄŸer veriyoruz.

Sizlerin yaptığı çalışmalarla, ekonomisiyle, sanayisiyle geliÅŸmiÅŸ, eÄŸitim ve kültürde çaÄŸ atlamış bir ÅŸehir inÅŸa edeceÄŸinize bütün kalbimle inanıyorum. Çocuklarımız bizlere, geleceÄŸimiz ise çocuklarımıza emanettir’

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo