16 o C Kdz. Ereğli

UYSAL, KEPEZDE KONUŞTU!..

Gündem 8 yıl 6 ay 7 gün 23 saat 35 dakika önce 1429

Haberi Paylaşın

Son bir ayda gündüz belediyede çalışan, akşam ise köy ve mahallelerde mensubu bulunduğu Ak Parti için destek açık isteyen Başkan Uysal, 18 aylık görev süresince ilk kez 1 hafta izine ayrıldığında da boş durmadı. Son ziyaretini Kepez’e yapan ve iki ayrı noktada halkla buluşan Uysal,“Bu ülkenin istikrar ve güvene ihtiyacı var. 1 Kasım ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere cevap verme günü olsun.”dedi.

Başkan Uysal, Başkan Yardımcıları Esra Alpago ve Ayhan Atay’ın yanı sıra, meclis üyeleri ile birlikte Kepez mahallesinin iki ayrı noktasında halk toplantısı yaptı. Mahalle Muhtarı Baki Karaarslan ve çok sayıda mahalle sakini ile görüşen ve sorunları dinleyen Uysal, “Tüm sorunlara samimi duygularla çözüm üretme gayretindeyiz” dedi.

Uzun süren mücadele ve karayollarından alınan onay sonrası Kepez bölgesinde ceplerin ve yan yolların yapımına başlandığını söyleyen Uysal, bu konudaki çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Buradaki konuşmasında Üniversite kampusunun ilçeye ciddi kazanımlar sağlayacağına da vurgu yapan Uysal, “Hayallerimiz 18 ayda hedefimiz haline geldi. Ereğli’nin cehresini değiştirecek bu süreç ve hayata geçecek yeni projeler ile ilçemiz daha iyi noktalara gelecek.”dedi.

KAZANIMLARIMIZI UNUTMAYALIM

Halk toplantısındaki konuşmasında, 1 Kasım Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan ve “Ülkemizin üstüne karanlık oyunlar oynanıyor, tuzaklar kuruluyor. İstikrar ve güven ortamını bozmak isteyenler var. 1 Kasım bunlara cevap verme günü olsun ” diyen Uysal, “ 13 yıllık kazanımlarımızı unutmayalım. İstikrar, huzur ve güven ortamının devamı için tek başına iktidara ihtiyaç var. Koalisyon yine seçim demek. Ülkemizin geleceği ve yarınlarımız için tek tercih AK Parti dir” şeklinde konuştu.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 22 saat 44 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 7 saat 12 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
13 saat 34 dakika önce EREĞLi'DE ACI OLAY
5 gün 1 saat 20 dakika önce ACI HABER
1 gün 15 saat 34 dakika önce TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA ; 6 YARALI
6 gün 20 saat 50 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 22 saat 15 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 1 saat 50 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
2 gün 8 saat 59 dakika önce KPSS MÜJDESİ !