Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal, Kepez ve Bağlık’ta referandum çalışması yaptı

Uysal, Kepez ve BaÄŸlık’ta referandum çalışması yaptı

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemine iliÅŸkin Evet’e destek turları kapsamında önce Kepez MaviÅŸehir ile BaÄŸlık Mahallesi Hatip Sokak’ta vatandaÅŸlarla bir araya gelip 16 Nisan’daki referandum için destek istedi. 
Ä°lk olarak MaviÅŸehir’de çoÄŸunluÄŸu bayanların oluÅŸturduÄŸu kalabalığa seslenen Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “ Özgürlüğümüzü rahat yaÅŸayabilmemiz ve geleceÄŸe hazırlanabilmemiz için eski sistemden kurtulmamız lazım” dedi.“Seçimlerin 5 yılda bir yapıldığı ve istikrarın olduÄŸu bir ülkede yaÅŸamak istiyoruz” diyen Uysal, “Vesayetten, çift baÅŸlıktan kurtulmamız, 2023 ve ötesi hedeflerine ulaÅŸmamız, çocuklarımıza bizlerin yaÅŸadığı sorunları aktarmamamız için Evet dememiz lazım. VereceÄŸimiz her Evet oyu, geliÅŸmekte olan Türkiye’yi istikrarlı bir ÅŸekilde ileriye taşıyacaktır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
Uysal’ın Hatip Sokak buluÅŸmasına Mehmet EkÅŸi’nin Referandum baÅŸlıklı ÅŸiiri damga vururken BaÅŸkan Uysal’da burada yaptığı konuÅŸmada, “16 Nisan’da Evet diyelim, koalisyonlardan artık kurtulalım. Güçlü, büyük Türkiye olalım. Öncü, lider ülke olalım. Bizim yaÅŸadığımız sorunları gençlerimiz, çocuklarımız, torunlarımız yaÅŸamasın. Bir daha darbeler yaÅŸamayalım, vesayet ve çift baÅŸlılık kalksın diye Evet diyelim” dedi.
BaÅŸkan Uysal’ın MaviÅŸehir ve Hatip bölgesindeki destek turuna, belediye baÅŸkan yardımcıları Ayhan Atay ve Esra Alpago, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo