Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

UYSAL: “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 

Bir süre önce Kdz. Ereğli’deki Amatör Spor Kulüplerinin ihtiyaçlarını tespit eden Kdz. Ereğli Belediyesi, bu kapsamda ilçedeki 10 amatör spor kulübüne malzeme yardımında bulundu. Kışla Spor Tesislerinde düzenlenen törende konuşan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “İlçemizde amatör sporun gelişmesi için her türlü desteğe hazırım. “dedi.

 

Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Kdz.Ereğli Belediyesi olarak sporun yanında olduklarını ifade eden  Başkan Uysal, “Ben sporu yürekten seven biriyim ve gelişmesi için de elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu ve kulüp temsilcilerinin katıldığı törende, amatör spora imkânlar ölçüsünde desteklerin süreceğini belirten Uysal, “ Sezon başında kulüplerimize katılım payları desteğimiz oldu. Ayrıca bizler bu sene alın size forma, top ya da, eşofman demedik. Arkadaşlarımız önce hangi kulübün, hangi malzemeye ihtiyacı olduğunu sizlere sorarak tespit etti. Bugün ise sizlere bu malzemeleri teslim ediyoruz.10 amatör spor kulübüne dağıtılacak olan malzemelere içinde,182 çift krampon, 150 çift eşofman, 45 futbol topu, talep eden 2 takıma 36 çift forma,112 yağmurluk,7 basket topu bulunuyor. “ifadelerini de kullandı.

Başkan Uysal, kulüp temsilcilerine malzemelerin dağıtılmasının ardından düzenlenen kokteyl de kulüp temsilcileri ile bir süre sohbet etti. Tüm spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, amatör spora katkılarından dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo