Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ FM'E KONUK OLDU !

EREÄžLÄ° FM'E KONUK OLDU !

Ses getiren Müslüm Gürses albümünün bilinmeyenleri


Müslüm Gürses'in seslendirdiÄŸi daha önce yayınlanmayan 6 ÅŸarkısından oluÅŸan 'Tozlu Raflar' albümünün geçtiÄŸimiz günlerde, ünlü sanatçının hologram teknolojisiyle sahnede canlandırılması ile büyük yankı uyandıran lasmanı sonrası usta sanatçı Müslüm Gürses'in 40 yıllık dostu ve plakçısı Elenor Müzik'in sahibi ünlü yapımcı MuhteÅŸem Candan, EreÄŸli FM’in konuÄŸu oldu.


EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem programına konuk olan Candan, “ Bu dünyada bir ilk. YaÅŸamayan birinin yeni albümü çıkıyor, yeni teknolojilerle sahneye çıkıyor ve konserler verecek.  Yayınlanan filmi 12 milyon izleyici sayısını geçti.  Ömrünün baharında kaybettik. 13 sene oldu sevenleri giderek artıyor ve çoÄŸalıyor. Åžarkılarını dinleyenlerde çoÄŸalıyor. ”dedi.


Dünya çapında bir sanatçıyla çalışmanın gururu yaÅŸadığını ifade eden Candan, “Tozlu raflar Müslüm Gürses ile çalıştığımız yıllarda 90’lı yılların sonunda  okudu ama çıkaramadık, arÅŸivde kaldı kısmet bugüneymiÅŸ. Sesi alarak müziÄŸi yeniden çalarak ortaya albüm çıkardık.” ifadelerine yer veren Candan, “ Yapay Zeka” iddialarına da, “ 90’ların sonunda banta okumuÅŸ ÅŸarkıyı dijitale aktardık. Yapay zeka ile böyle duygulu bir ÅŸarkı ortaya çıkaramazsınız. Söylenenler uydurma, asılsız iddialar. ”yanıtını verdi.


Candan, Arzu Tekin’in yeni nesil ÅŸarkılara bakışına yönelik soruya verdiÄŸi yanıtta da, “Tek kelime ile bayılıyorum. Yeni müzik türleri ortaya çıktı. Özümüz Türk Sanat ve Halk MüziÄŸi var. ÇeÅŸitleri çıktı. Ä°lgi ile ve sevinçle takip ediyorum. “ifadelerini kullandı.
YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EREÄžLÄ° FM'E KONUK OLDU !

Ses getiren Müslüm Gürses albümünün bilinmeyenleri

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo