Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL DAVET ETTİ

UYSAL DAVET ETTÄ°

                                                                            EREÄžLÄ°

15 Temmuz 2016 tarihinde yaÅŸanan hain darbe giriÅŸiminin yıldönümü nedeniyle, Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’ etkinleri düzenleneceÄŸi bildirildi.
EreÄŸli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, etkinliÄŸin ilçe Kaymakamlığı ile birlikte yürütüldüğünü belirtti. 11 ile 15 Temmuz arasındaki etkinliklere ilçe halkını davet eden Uysal, ÅŸunları kaydetti:
“EreÄŸli Belediyesi olarak, 15 Temmuz hain darbe giriÅŸiminin birinci yılında, Ä°lçe Kaymakamlığımız ile birlikte, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’ etkinlikleri için hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.
Darbe giriÅŸiminin ardından 27 gün boyunca süren demokrasi nöbetlerinde, bir ve beraber olan siz güzel ÅŸehrimin güzel insanlarını, 11 Temmuz Salı günü saat 21.00 de Atatürk Anıtı’nda baÅŸlayacak ve program dahilinde 5 gün sürecek olan demokrasi nöbetleri ile, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 20:00’de ilçemiz Åžehit Ömer Halisdemir Bulvarı Köprülü KavÅŸak Bölgesinden baÅŸlayacak ’Demokrasi ve Milli Beraberlik Yürüyüşü’ne davet ediyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo