Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal: Bizim patronumuz, Ereğli halkıdır

Uysal: Bizim patronumuz, Ereğli halkıdır

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na baÄŸlı BEM-BÄ°R-SEN Sendikası arasında imzalanan 205 memura en üst tavandan verilen sosyal denge tazminatı sözleÅŸmesi sonrası memurlar, yemekte BaÅŸkan Uysal, BaÅŸkan Yardımcıları ve Belediye Daire Müdürleri ile bir araya geldi.

Bem-Bir-Sen Sendikası Zonguldak Ä°l BaÅŸkan Yardımcısı, EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı ve Belediye Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Baki Kara tarafından Öğretmenevi’nde organize edilen akÅŸam yemeÄŸine, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, BaÅŸkan Yardımcıları, Esra Alpago, Ayhan Atay, Ä°brahim Cöbek, Alptekin Dursun, Ä°smail BaÅŸel ile Beledîyle Daire Müdürleri ve memurlar katıldı.

Memurlara en üst tavandan verdiği sosyal denge tazminatının hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Uysal, memurların bu tazminat parasını, aileleri ile huzur içinde güle güle harcamalarını isterken, tüm memurlarla tek tek tokalaşıp bir süre sohbet etti.

’Bizim patronumuz, EreÄŸli halkıdır. Halkımıza güler yüzlü, tatlı dille hizmet edelim’ diyen BaÅŸkan Uysal, EreÄŸli Belediyesi memurlarının bu tazminatı çalışma performanslarıyla hak ettiÄŸini ve bundan sonra da daha iyi çalışacaklarına inandığını söyledi.

Belediyenin her çalışanın içinde farklı yetenekleri olduğuna vurgu yapan Başkan Uysal, Ereğli halkı yararına olan her öneriye ve projeye de açık olduğunu kaydetti.

Baki Kara konuÅŸma sonrası memurlar adına BaÅŸkan Uysal’a ’Besmele’ yazılı bir tablo hediye etti. Besmele tablosunun ÅŸu ana kadar aldığı en anlamlı hediye olduÄŸunu ifade eden BaÅŸkan Uysal, Sendika Temsilcisi Kara’ya ve memurlara teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo