Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

UYSAL, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

UYSAL, BÄ°RLÄ°K VE BERABERLÄ°K MESAJLARI VERDÄ°

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki Yöresel Derneklerle iftarda buluÅŸtu. El birliÄŸiyle EreÄŸli’yi daha güzel günlere taşıyacaklarını belirten BaÅŸkan Uysal, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, iftar sofralarında halkla buluşmayı sürdürüyor.

BaÅŸkan Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal, Kdz.EreÄŸli’deki Yöresel derneklerin temsilcilerini iftarda ağırladı.

Yöresel Dernek Evlerinde 400 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftarda, Başkan Uysal masaları tek tek gezerek, katılımcıların Ramazan Ayını kutladı.

BÄ°RLÄ°K VE BERABERLÄ°K MESAJLARI

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yapılan dua ve okunan ezanın ardından birlikte iftar yaptığı Yöresel Derneklerin Başkanları, yöneticileri ve üyelerine yönelik birlik ve beraberlik mesajları verdi.

El birliÄŸiyle EreÄŸli’yi daha güzel günlere taşıyacaklarını belirten BaÅŸkan Uysal; “Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. EreÄŸli’de birlik ve beraberliÄŸimizi daha güzel noktalara taşıyacağız. Ãœlke olarak terörle mücadele konusunda zor günlerden geçtiÄŸimiz ÅŸu süreçte ayrımız gayrımız olmadan daha da kenetleneceÄŸiz. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum, yaklaÅŸan bayramı ÅŸimdiden kutluyorum” dedi.

Başkan Uysal, Yöresel Derneklerle iftar programının bundan sonra geleneksel hale geleceğini açıkladı.

Trabzonlular DerneÄŸi BaÅŸkanı Teyfik Yıldız, yaptığı konuÅŸmada tüm dernekler adına BaÅŸkan Hüseyin Uysal’a teÅŸekkür etti.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo